IRC-Galleria

-siina

-siina

it's amazing so amazing...

[Ei aihetta]Torstai 21.08.2008 09:55

oli sitten eka koulupaiva ja tappelin koko ajan mun lokeron kanssa ja kaikki muut sai sen auki paitsi mina, tosin ne kylla osas potkia sita oikeeseen kohtaan ja kaivella avaimilla purkat lukosta. en vaan ymmarra vielakaan miten se toimii. oli ihan mukavaa vaikka vahan outoo, ei siina mitaan ettei tunne ketaan eika tieda mihin menna, se on ihan tuttua mutta kun ei osaa kommunikoidakaan kenenkaan kanssa. onneks maailmassa on ihania ihmisia jotka aina(melkein) pelastaa mut hadasta.jouduin vaihtaan kolme kurssia kuudestani kun olin ottanu vahingossa fresmanien kursseja:DD mut kaippa se siita lahtee sujumaan.
niin ja sitten mun silmani on tippumassa paasta kun se on ihan punanen, oikeesti ihan pirun pelottava ja kpee ja siina siis silman sisalla, mit en voi itekkaan tajuta on joku pirun patti enka pysty rapyttaan silmia, mut juu meen huomenna laakariin kun taa on jatkunu jo viikon ja vaan pahenee. niin ja sit mun host-mama teki mulle korvan yla rustoon reijan, jouduttiin ampuun se pari kertaa kunei oikein tahtonu onnistua, alkaa kertoko aitille!:DD
niin ja kiipesin eilen jotain pirun pysty syoraa jyrkannetta jollekkin kuolleelle puulle istuun kun sisko ja sen kaveri kaski(se kaveri ei muuten oo mikaan pahemman nakonen eika varattukkaan, lahti vaan tanaan havajille kouluun) mutta kuitenkin se oli naky ne joutu raahaan mut ensin ylos ja sitten kantaan alas sen mita en peppullani luisunu:)
mutta juu ikava on kauhia kaikkia<33 nahdaan pian, enaa ei oo paljoo jaljella:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.