IRC-Galleria

-ssara-

-ssara-

it's like when you're in a two places at the same time..

Ai olenko joskus leikkinyt kirjailijaa?Torstai 23.06.2011 20:48

Kädet vastakkain, huulet yhdessä. Kielet tanssivat keskenään, kunnes toisen huulet lähtevät seikkailemaan toisen ihoa pitkin. Huokauksia, mielihyvää, rakkautta.
Kovaääniset kiljahdukset himosta, mutta kukaan ei kuule. Tänään he ovat kahdestaan. Kaukana kaikista muista, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tänään heillä on vain toisensa, tänään he antautuivat rakkaudelle.

Mutta vain tänään..

Makasin sängylläni, pää lattiaa kohti osoittaen, jalat nostettuna ulos pienestä ikkunasta. Kesä oli tukahduttavan kuuma ja kasvoillani säkenöi hikipisaroita. Kannabis sätkä paloi hiljalleen sormieni välissä, kun välillä vedin henkeeni tuota rauhoittavaa palavaa käärylettä. Pääni sisällä pyöri ajatuksia. En tiennyt mitä tehdä, joten tyydyin vain hyräilemään hiljaa koneelta tulevan musiikin tahdissa ja haaveilemaan.

Kuumentuneet kosketukset, paljaat vartalot vastakkain. Sormenpäät harhailivat pitkin toisen ihoa. Iho värähteli mielihyvästä ja selkäranka kiemurteli yrittäessään löytää tilaa taivaalliseen räjähtämiseen.

Aurinko häikäisi silmiäni pienestä ikkunasta joten siirsin jalkani sen eteen ja jäin jalallani leikkimään valonsäteillä. Johanna, Johannes, Johanna, Johannes.. Romeo vai Julia? Yksi asia oli varmaa.. Halusin sinut. Punaiset huulesi, kirkkaan äänesi korvani vieressä, vaaleat keväälle tuoksuvat hiuksesi kasvoillani. Kaiken mitä olit, olet, ja tulet olemaan.


Painautuen toisiaan vasteen, sydämen tykytykset kovenevat ja huokaukset kiihtyvät. Ääni kovenee ja viimeinen tajunnan räjäyttävä hetki, jolloin kaikki oli täydellistä. Niin täydellistä, jollaista vain kaksi naista saattoivat saada aikaan.
LesbianLove.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.