IRC-Galleria

-tiiää

-tiiää

Sun säihkyvät silmät, sun ihana hymy, poika mä oon vaa suhun liian tykästyny, miika♥

[Ei aihetta]Maanantai 18.01.2010 21:15

1. listaa asioita, joita haluat sanoa 10 ihmiselle.
2. älä paljasta keitä he ovat.
3. voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.
nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.


1. ollaan tunnettu jo monta vuotta ja oot se ihanin ja tärkein ihminen, en vois kuvitella enää elämää ilman sua ♥ ollaan aina riidelty joka helvetin asiasta mutta ei se meitä tule erottamaan, rakastan sua !
2. tekis mieli sanoo sulle vittu vaikka mitä. sä oot niin paska. tajuu jo et ketään ei kiinnosta noi sun temppuilus joka helvetin kerta. luuletko että sinun avullas pärjätään missään? harjoittele ensin ja tule vasta sitten näyttämään taitosi, äläkä vittu valita et sattuu, ketään ei kiinnosta.
3. oot vaan niin helvetin tärkee, rakastan sua kulta ♥
4. luulin et olisit erilainen kuin muut, muttaei. välitin susta oikeesti mutta sä vaan satutit ja valehtelit.
5. sun kanssas on aina niin parasta eikä ikinä ole tylsää. parhaimmat naurut saa aina sun kanssas ja parhaimmat muistot. varoo vaa ettet kuse housuun kulta;> rakastan sua ♥ ps. saariselkä pakko ottaa uusiks;)
6. oot vaan niin paras ja ihana ihminen johon voin luottaa, millonka meille taas ja otetaan kaikki uusiks?;> sinä se möngersit aina kattomaan mitä me oikein riehutaan kun yritit nukkua:( ja trampoliinikuvat olivat aivan mahtavia!:D ja hyi se sinun räkäklimppis kun sylkäsit sen siihen trampoliinin reunalle;<:
D ja perunalastut ne tärkeimmät ! loveu♥!
7. joo vittu kiitos ja näkemiin, en jää kaipaamaan:)
8. oii sinä ihanapieni pallero ♥ muistatko kenties kermavaahdon? ja kuutamouinnin keskellä yötä, oli muute niin hauskaa;) kenties uusiks kyllä otetaa viel joskus, en ees muista kaikkee mitä sinä iltana tapahtu. ps. rakastan sua tyttö♥
9. ja sinäki kulta oot ihana, olit mukanamme yöllä uimassa ja leikkimässä kermavaahdolla, ja kaikenlisäks pudotit kermaviilit lattialle ja seinille ! oli niin paras ilta;) + meidän laulut oli aivan mahtavia♥ sinua ei oo toista samanlaista, rakastan sinua ♥
10. sinäkin vielä kun söit kaiken mutakakun ja kasan jäätelöö, kermavaahtoo ja kinuskikastiketta;>♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.