IRC-Galleria

Sitä kutsutaan joululomaksi, vai? Tiistai 06.01.2009 14:23

Joo, no kohta sekin on menny. Oliko ees kivaa? Jaa-a. Heti kipeeks, ensin pitää rykiä niin että keuhkot tuntuu tulevan pihalle. Ja sitten sitä vammasta iltakuumetta puoltoista viikkoo(ko?), "eikä sitten mitään ylimäärästä fyysistä rasitusta." Reilua taas sinänsä.

No uudeksvuodeks suht terveeks sentään. Elämäni ensimmäinen uudenvuodenlupaus ja hyvin menee... Oon lehtiäkin lukenu ja kattonu uutissivujakin, joten voi kai ihan hyvin sanoa että tiedän mitä tapahtuu ympärillä. Taantuma, Gaza ja sellaset. Tiedän jopa että Sauli Niinistö meni naimisiin kokoomuksen viestintäpäällikön kanssa, toi nyt tosin ketään kiinnosta :P Olen vähän siis sivistynyt loman aikana, kyllä äiti diggaa. Pääsin jopa kerran rinteille, jee-e, enkä ihan täysin oo unohtanu minkälaista se lautailu on. Hiihdin ja luistelin jopa, lätkää en tosin päässy pelaamaan. Hiihtoa ei kyllä sen enempää voi harrastaa kun noi välineet on vähän mitä on, kärsimystä oli se ainookin kerta. Treeneiskin kävin, ehkä pitää opetella pelaamaan paintballia... Ei osaa ei. Ja sitten Pieksänmäen seutuopiston valokuvauskurssille jos pääsis, aika epätodennäköstä kuitenkin (varasija 6).

Aiika kiva. Curitaakin näin, mummokin käväs. Ajoin autolla, ammuin haulikolla ja revolverilla, katoin leffoja (ja pari niistä osoittautu loistaviks). Oon nyt sit vihdoinkin 16, maailman tylsimmät synttärit mutta mua onnitteli ehkä 40 ihmistä galleriassa :D No paskanko väliä sillä ois ollu jos ykskään ei ois onnitellu mutta kuitenkin, mainitsin jo että oli melkoisen tylsää. Ja synttärilahja oli kiva. Datasin ihan liikaa mutta sehän loppuu nyt kun koulut alkaa :P Enkä väitä että lopetan dataamista kokonaan, vähennän vaan huomattavasti. Ja tää muuten pysyy, oikeesti :D Vähän pakko nimittäin kun rupee käymään salilla ja siellä kallonkutistajalla... Ahkera olen niin luen, oikeesti luen ja teen läksyjä. Joo näin teen, eh eh xP Voi kai sit sanoo että ihan ok loma, meinas mennä idioottimaiseks. Pitkät lomat on jees.

Minähän katsos lupasin opetella elämään tässä uutenavuotena...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.