IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.09.2008 23:57

Listaa 15 eri ihmisille asioita, joita haluat sanoa. Älä paljasta keitä he ovat. Muut voivat kommentoida ja yrittää arvailla, ketä tarkoitat.

1.Ollaan tunnettu vasta tosi vähän aikaa, mutta tuntuu että oltais tunnettu jo pidempään. Oot vaan parasta pitkään aikaan ja oon onnellinen et oot mun elämässä. <3

2.Oot ollu mulle tärkeä ystävä läpi tän 18 vuotta ja meillä yleensä aina hauskaa yhessä. Tuntuu vaa et sunki kohalle sattunu liikaa pahoja asioita, joita et ansaitsis.

3. Oot etääntyny meä porukasta niin, että tuntuu et enää vaa kuulu siihe... Mikä harmittaa tosi paljon, koska se etäännyttää myös meitä, koska ollaan tunnettu jo monen monta vuotta., mutta toisaalta, itse olet tämän toimillas aiheuttanu.

4. Vasta pikkuhiljaa oon oppinu tunteen sua paremmin ja oot välillä vähä tuuliviiri, mut ei siinä se tuo vaihtelua hyvässä mielessä. Oot hyvää seuraa ko jutut ei lopu kesken koskaan, mutta sun "hetki" on aina niin pitkä että ei aina jaksais oottaa. Saatat joskus myös tehä nii et et ees sano mitää mut susta huomaa et jonku seura ei vaa kiinnosta.

5.Me ollaan tunnettu jo öö... no iha peruskoulun ekalta asti, mut nyt vasta vuojen parin aikana tullu läheisemmäks ja oot vaan nii loistava persoona, vaikka välillä tuntuu et valittet mielummin eräiden seuran kuin minu ja se ärsyttää. Aika paljonki itseasiassa, koska tuntuu et en mahtus teä kans ees samaan porukkaa vaikka niitä muita ei luultavasti haittais.

6. Oot yks niistä jotka tunnen parhaiten mun ystävistä, mut mullakin on alkanut pikkuhiljaa ärsyttää sinun käyttäytymises. Kaikesta ei tarvi tehdä niin suurta metakkaa...

7. Sua on vaan niin vaikea miellyttää. Ja tuntuu että sulla on kokoajan suojamuuri yllä jota on tosi vaikea yrittää ees läpästä. Tiedän, et oon ite aiheuttanu tän itelleni omalta osaltani et meä välit ei ehkä aina oo yhtä lämpimät ko ennen. Mutta mie yritän, koska oot yksinkertasesti vaan niin tärkeä ja mahtava tyyppi et en taho et tää vaa viilenee ja kohta ei ees puhuta tai jotain... Se vaan on aina ihana nähä ko sie hymyilet.

8. Luotan sinuun sataprosenttisesti ja ihailen vaan sun sitkeyttä ja sitä et miten jaksat tehdä tylsiltäki tuntuvia asioita ja ajatella tulevaisuutta, sillo ko muut pitää hauskaa.

9.Oltiin muutama vuosi sitte nii läheisiä et voin sanoa, et rakastin sua ystävänä enemmän ko ketään muuta. Mut nykyään nähään ihan vaan randomisti ja saatetaan pari sanaa vaihtaa. Enkä ees tiiä mitä tapahtu, sie muutuit ja mie muutuin. En tiiä mihin suuntaan sie sit muutuit, mut jos puhutaan ni yleensä se on sun asioista ni ei kai se oo ainakaa parempaa menny.

10. Kuuntelisit joskus itteäs, eikö sille pätemiselle löydy rajaa? Oot kyllä muuten mukava, mutta eräs temppu menneisyydessä vieläki painaa nii, että en vaa kestä sua vieläkää ihan kokonaan. En kestäny sun seuraa vähän aika sitte, en ollenkaa suorastaa vihasin sua, mutta onneks oot kuitenki vähän rajottanu.

11. Luotan suhun, paljon. Oon kertonu juttuja sulle mitä useimmat ei tiiä, enkä olis ees kertomassa. Oot vaan jotenki nii hellyyttävä ja sanot yleensä just ne oikeat sanat sillo ko niitä tarvii.

12. Mie en tiiä mitä tapahtu. Meä välit viileni kokonaan, eikä olla enää edes mitenkää juuri tekemisissä, vaikka alussa se oli niin tiivistä. Lähes joka päivä jotain. Mut en tiiä. It was nice to know you, ei meä välit palaa luultavasti enää ennalleen.

13. Mun lempparipoika, ja sua on vielä nii hyvä halata. Tiiän, et jos joskus tarvin tukea, sie oot siellä minua varten. Kuten mie olen myös sinua. Aina. Ei epäilystä.

14. En vaan jaksa sua. Oot aina niin nyrpeä ja katot muita pitkin nenänvarttas. Sulla on myös ärsyttävä tapa vähätellä muita ja leuhkia omilla jutuillas. Usko pois, et sie ees oo nii ihmeellin. Että kiviä taskuun.

15. Ollaan pysytty ystävinä, vaikka ei olla niin paljoa tekemisissä, kuten viel vuos sitte oltii. On nii ihanaa jutella sun kanssa ko jaksat kuunnella ja nauraa mulle ja kertoa jotain omiaki juttujas. Oon aina pitäny susta, siitä lähtien ko näin sut ekan kerran, tiesin et tahon olla sun kaveris. Ja onneksi näin käviki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.