IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Safri Duo-EverythingLauantai 28.02.2009 20:41

Jumitus. Argh, oon siivonnu koko päivän. Eli aikalailla ko heräsin yhen aikoihi, käytin Jassun pihala ko oli nii hieno ilma, et olin iha vapaaehtosesti menossa ja sit aloi siivoaan. Selkä astetta enemmän jumi ko taas vähää aikaa.... Mut tää pöytä on nyt siisti et piirtopöytä mahtuu nätisti toho koneen viekkuun ja sen ympärille jää jopa TILAA!

Viel ois lattia raivattavana ja sänky ja imuroitava jaja.... Oikeesti, mite mulla on näi paljo tavaraa? Huomaan lattialla jo kymmenen asiaa, mitä en millää saa tungettua mihinkää. Ja argh, tän jälkee viel pitäs alkaa lukeenki. Toinen kirja psykaa on jo koht luettu. Huoh. Jos mulla ois aikataulu, ni oisin siit kyl jäljessä.

Aikatauluista ja deadlineista tuliki mielee, et en saanu tehtyä sitä yh:n aineistopaskaa, ni nyt tulee merkintä sinne open papereihin, et palautan sen myöhässä ja et jos numero on kiikunkaakun ni se laskee sitä. Kiitti elämä. <3
(no okei, ei mul oikeesti oo enää väliä et mitä kursseista tulee, kunha kirjotukset menis hyvin ees!)

Välillä taitaa näist mun merkinnöistä tulla sellane olo, et mulla ei oo muuta elämää ko koulu? Oikeesti, on mulla. Mikää muu ei vaa stressauta nii paljoa.

Ja on ikävä hirmunen viel kaikenlisäks tähä päälle. ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.