IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Haha, oli kyllä paras viikonloppu pitkään aikaan! Tampereella perjantaina hienoisessa humalassa Elin, Millan, Meijun, Hannesin ja Viuhun kanssa. Paras synttärilahja, vai mitesemeni. :'D Ja aamu alko kans hilpeästi Millan kans vehjeleipiä syöden ja Antti Tuiskun seksuaalisuudesta keskustellessa (kolmen tunnin unilla). Ja oikeasti, voin sanoa et iha hirvee ikävä! Nuu. .____.

Ja ah tosiaan, tänään oli psykan kirjotukset. Nami, tulin kipeäks sunnuntaina ja siitälähtien ollu lämpöä ja TAAS SE SAATANAN ANGIINA! Eihä viime angiinasta oo ko about kuukausi. ;P Maannu siis kämpillä ja lukenu kirjotuksiin, aika heikosti tosin, tai sit vaa nukkunu. Ite kirjotukset meni miten meni, ei jaksanu kauheasti stressata, eihän se tosiaan ole ko kuuden tunnin istuminen ja sit se on ohi. Tällä mentaliteetilla mentiin. Mut istuin vaan 5,5h siellä.
Tein vikana sen 5:nen tehtävän, jotain sosiaalisen ja akateemisen älyn vertailua. Aivot oli siinä vaiheessa jo puuroa, että pisteytys on varmaan sitten sen mukanen. Ihanaa. Että tässä sit ootellaan innoissaa pisteitä, katotaan että jaaha, huono tuli, lopetetaan koulu ja lähetää strippariksi. (Hahah, menetinhä tanko-neitsyyteni tosiaan viime perjantaina.)

Hihi. Kauhia ikävä, silti hymyilyttää. Ja hah. Sairaslomalla olen vielä ainaki huomisen, ehkä jopa perjantain, ajattelin käyttää sen hyödyllisesti kattomalla L-koodin 1. tuotantokauden, ko tänään sen menin sitten ostamaan. Iski eilenillalla kauhia halu ostaa se itelle, ni voinu mitää tällekkää mielihalulle. :D Että huomenna pieni ihminen käpertyy sohvalle ja pitää L-koodi-maratoonin. Yay. o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.