IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Long way to happy.Torstai 28.05.2009 20:03

Ei jumalauta. Koko päivän ollu yhtä kamalaa kiirettä, millon mekkoa ettiessä, pelipaidan painattamisen kanssa tapellessa (mm. onko paita KELTANEN vai MUSTA), paikasta toiseen ravaamisen kanssa. Oon vastannu neljälle ihmiselle yhtäaikaa neljästä eri asiasta viesteillä, stressanu asioiden hoitamisesta ajallaan. ARGH! Ei oo mun hommaa tää tämmönen. Mut oikeesti, ei tässä voi muuta ko nauraa!

Silti ärsyttää ihan hirveesti. Mekon sain ostettua, asusteita en. Pelipaidan väriks tulee musta, pinnit on vaalenpunaset. Mökille lähteminen on vieläki iha yhtä sekavaa, et ottaa sit selvää millä kyydeillä sinne menee. Mun lahkeet on ihan sairaan märät, tajusin laittaa mun KELTASET kumpparit vasta ko ne oli jo kastunu.

Lisäks se oli niin koomista, maksettiin niistä pinneistä Henkkamaukalla, Anni makso eka ja myyjä anto sit kaupanpäälle kortsuja. Mie maksoin seuraavaks, enkä saanu mitää. Eli voimme päätellä, et oon joko sen näkönen etten miestä sais, tai sit oon vaan nii lesbon näkönen. (mielummin ehkä jälkimmäinen) En mie niillä ois mitään tehnykkää, ei sillä, mut sai ainaki erittäin makiat naurut.

Ja se kurre. Meillä oli toissapäivänä oravanpoikanen koululla ja se sit leimautu meihin ja niin. Se oli aika kiva ko kiipeili sylissä, tuitui. Sit me kylmästi vaan jätettiin se sinne puuhun. :< Mut joo, oli se söpö, raukkaparka.

Hillittömästi tekis mieli nauraa tälle kaikelle ja muullekki hämmentävälle mitä on ollu. (Mm. äitin eiliselle viestille, kysy eka missä oon ja millon tuun. Vastaan et Amarillossa ja tuun pelin jälkeen; "Aivan, niin isä ajattelikin. ;)". Olin siis ollu Minjan kanssa.) On se hyvä että loma alkaa ja taloustiedosta tuli huikealla 1/3 kirjan lukemisella 8. Jesh.

Ainii ja lissään tän tänne tällee hämysti. Saana heitti reilut Vilille ko oltii vkl Tampereella ja kävin kuvaamassa lauantaina yhellä karmivalla mökillä niitä. :D Oli sit kuva, jossa son semmosellla ouvolla kiilalla, tai semmosella (EN MIE TIIÄ MIKÄ SE ON) ja siitä sit tuli iha hyvä. Viliki sit et "Tää on varmaa paras kuva mikä musta on koskaa otettu". Johon Saana sit totes et: "Joo. Se on otettu tarpeeks kaukaa". Ah tätä nuorta rakkautta. <3

Että joo moi. Perjantaina Helsinkiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.