IRC-Galleria

ALTSUONAWW

ALTSUONAWW

http://www.facebook.com/swpbband

Basistit huomio!Perjantai 05.08.2011 21:00

SWPB:ssä basistin paikka vapaana!

Allaoleva ilmoitus muusikoiden.netistä. Mielellään stadissa asuvaa basistia ja ikä sais olla 18+ vähintään. Jos kellään jotain tuttuja niin laittakaa sana kiertämään että SWPB etsii basistia ja että minuun voi ottaa yhteyttä asiasta. Kiitos!

Ilmoitus:

Huikeassa nousussa oleva suomalaisyhtye etsii riveihinsä uutta basistia. Jos olet ammattitaitoinen ja kokenut muusikko niin nyt on sinun mahdollisuutesi päästä soittamaan bändiin, joka on täysin valmis paketti. Bändillä on levytyssopimus Suomessa Sound Of Finland (Poko Records) levy-yhtiössä ja käsittelyssä on myös kaksi kansainvälistä levytyssopimusta.

Yhtyeellä on myös monia jakeludiilejä ulkomailla, esimerkiksi Japanissa Marquee/Avalonilla. Faneja on huikeasti ulkomaita myöten ja bändillä on suunnitelmia keikkailla tulevaisuudessa aktiivisesti Suomessa, Euroopassa ja Amerikassa.

Myspacea on katsottu reilusti yli 500,000 kertaa ja kuunteluja on noin 400,000 kpl. Jos sinusta tuntuu, että olet oikea ihminen tähän bändiin, niin mailin kautta voi ottaa yhteyttä.


Laita viestin liitteksi kuva itsestäsi tai linkki sinun omaan Facebook profiiliisi ja kerro myös jotain itsestäsi/musiikkikokemuksestasi. (Paikkakunnallasi ei ole merkitystä!) Tulevaisuudelle on todella ISOJA suunnitelmia. Jos olet unelmoinut muusikon uraa ja etsit jotain vakavaa niin nyt on mahikset siihen!


Musiikkivideon voi katsoa tästä: http://www.youtube.com/watch?v=CE7W1Q-f86k

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.