IRC-Galleria

Matkalla osa 001.Torstai 20.08.2009 22:35

MATKAPÄIVÄKIRJAALKAKOON:

Ensimmäinen stoppi, Kankaanpään kuninkaanlähde, oli ihan vitun kylmä ja siispä emme jääneetkään sinne, vaan jatkettiin matkaa. Käytiin kyllä uimassa lämmitetyssä lähdevesi uima-altaassa, ja se oli kivaa! =)

Käytiin lähtiessä Kankaanpään "markkinoilla", joka oli pienoinen pettymys ukin markkinoihin verrattuna, mutta sekin tuli nähtyä. :D

Kolmen aikaan tultiin Töysän tuuriin, iiiisoon kauppaan. Heti oli pakko päästä hiuka shop, mut tuli ahdistus kun oli niin paljon kaikkee, vähä liikaaki. En osannut päättää mitä halusin, vaikka menin sieltä tiettyjä juttuja katsomaankin, arg. MUTTA, löytyi kuitenkin: Puman kengät, kaks veromodan paitaa, housut ja ns. musta juhlapuku, joka oli alennukses :p khih. Sit huomen täytys ostaa viel joku huppari/pitkä-hihainen syksyy varten, luultavasti käteen jää puman harmaa huppari jota tänään ihastelin =)
Ja arg, oisin halunnu viel veromodan niiiiin siistin villakangastakin, semmose lyhye, mut makso 70€ ni ei oikee napannu sit!

Huomen Ähtäriin seikkailee koko päiväks, jes! Ja sit viel iltapäivän shop, jos löytäs jotku naisellisemma kengä, ku noi pumat on hiukase poikamaiset, ja valkosetki =//

Mut nyt saunaan, lenq ja grillailee, palaillaan huome moj!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.