IRC-Galleria

ANSELiKKA

ANSELiKKA

life's what u make it

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

höröskööppiTiistai 26.12.2006 05:30




Jousimies - Viikko 52

Elämäsi etenee sellaista vauhtia että tärkeät tapahtumat ja päivät pääsevät yllättämään sinut lähes täysin. Mutta toisaalta, näin vältyt turhalta odottelulta ja hermoilulta, joten ehkä se on ihan hyväkin. Sitäpaitsi parempi on olla liikaa tekemistä kuin liian vähän, sillä toimettomuus ei pidemmän päälle tee hyvä kenellekkään.

kauris - viikko 52

Enää vain aavistus aikaa jäljellä, elämäsi voi olla täysin erilaista aivan muutaman päivän tai viikon jälkeen. Mutta älä vielä huolehdi tästä, vaan elä aivan kuten ennenkin äläkä uhraa mahdolliselle muutokselle vielä ajatustakaan. Näin vältät turhan huolehtimisen ja hermoilemisen, ja kun muutos lopulta tulee on se lähinnä mukava yllätys.

vaaka - viikko 52

Edessäsi on hyvin rauhallinen ja mukava viikko, keskity ottamaan iisisti ja rentoutumaan. Ja muista myös olla kiltti vielä joulun jälkeenkin, etenkin itseäsi pienemmille. Jännitystä ja yllätyksiä on odotetavissa viikon lopulla vuoden vaihtuessa aivan yllin kyllin, ole siis skarppina ja valmiina käyttämään hyväksesi kaikki ilmaantuvat tilaisuudet.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.