IRC-Galleria

Iron Maiden ja juoruja.Torstai 17.07.2008 04:06

Iron Maidenin keikka lähestyy, ny alkaa jo jänskättääkki. Pitkästä aikaa isoa bändiä kattoos ja mieltä ylentää myöskin treffit keikan jälkeen. Pitääpä muistaa imuroida ennen ku roudaa tämän Mystisen Miehen kotia. Saa ny nähä miten pitkään viitsin mitään salamyhkäisyyttä venytellän, kattoo fiiliksen mukaan kuinka osa-aikaiseksi tämä pyörähtää vai hihitelläänkö me ny sitte vaan keikan jälkeen jossain keskenämme. xD Tulee mieleen muistoja eräistäki bileistä Oulussa. Ja siinoli sitte se ainoo vihje teille uteliaille juoruakoille. Ni.

Loma alkoi, jee jee. En taho. Töitä! NYT! Koska kela kuitenki nihkeilee ja on hidas ja kusee. Pientä ahdistetta, mutta onneksi sosiaalinen elämä on piristynyt sen verran, että olen päässyt pois neljän seinän sisältä ja nähnyt ihmisiä. Yhden Sakemannin kanssa kävin kans kahvilla, mukava tyyppi ja fiilis oli hyvä, ellen ole jo siitä johonki suuntaan huudellu. Uhkaili vievänsä mut merijalkaväen esterata-kurssille. Sakemannin kavereita oli kans softaamassa Bergetissä, joten katsoin turvalliseksi kertoa erään salaisen operaation, joka siellä tehtiin kyseisille sankareille. Viesti meni eteenpäin asianomaisille ja saatiin porukalla repeillä Nemesiksessä kun puhelimen toiselta puolelta kuului julmettu "WAS?!?!" karjaisu. Tästä lisää sitten kun jaksan tilittää.

Huomenna näkkeepi kans yhden tutun netin puolelta, tällä kertaa ihan naispuolisen (ei, ei ole treffit). Sitä odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.