IRC-Galleria

On pieniä käärmeitä...Sunnuntai 08.03.2009 12:39

Olipahan tuju herätys.... Tämä sitten ON happoista settiä jopa mulle itelleni, eikä mitään normiunia mitä näen. Seuraava ei mitenkään kuvasta tai peilaa poliittisia tai kasvatuksellisia näkemyksiäni, ainakaan en halua niitä tämän pohjalta alkaa edes etäisesti määrittelemään.

Näin unta, että taaplasin Kokkolan, Kaustisen ja Tampereen sekoituksesta muodostuvassa kaupungissa. Metso-kirjaston parvelta portaita alas laskeutuessani menin tokaisemaan ääneen, että Timo T.A. Mikkosen muijalla on paskat mielipiteet ja naurettava asenne. Oltiin sitä jo siinä hyvän aikaa Ukkoslapsen kanssa sivummalta seurailtu kun aulasta kuului mökää kesken meidän kahvittelu- ja juoruilutuokion. Valitettavasti ko. rouva kuuli tämän kun siinä edellä se käveli ja yritti keriä neulottua kirjavaa käärmettä(what!?) portaita pitkin mukaansa ulos ovesta. Olin vaan sitonu sen käärmeen hännän jo kiinni porraskaiteen puuhun, mistä nousi tosi iso haloo kun sabotoin hänen täydellistä maailmaansa. Risto soitti mulle hyppynarulankapuhelimella (oikeesti, pistin hyppynarun kahvat korviini ja sieltä tuli telekommunikaatio läpi) ja oli vihainen kun julkisella paikalla teen tuollasta, käski lopettaa heti. Ukkoslapsi yritti selvittää hyppynarujen vyyhtiä, että mikä se oli hänen narunsa kun piti Jääkarhulle kans soittaa. Tilanteesta päästiin jotenkin silmien pyöräyttelyllä ja 'joo sori' heitoilla, mutta tämä hurahtanut pariskunta lähti seuraamaan mua kaupungilla ja toitottivat siinä samalla mielipiteitään ja periaatteitaan isoon ääneen. Tarkoituksena oli jo järjenvastainen, mutta suurieleinen 'kun minä nyt huudan niin saatan ehkä vihjata, että sinun pitäisi kuunnella ja ottaa tästä nyt nöyrästi opiksesi heti!'. Varjostivat perkeleet ja kävivät hiillostaviksi, huiskin muijaa jollain töpselin pätkällä silmille ohimennen kuin lehmä kärpäsiä hännällään, mutta Mikkonen suuttui ja löi, hajotti mun lasini perhana. Nostin tietenkin ison metelin, mutta molemmat hyökkäs kimppuun ja jouduin tappelemaan ja huutamaan kurkkusuorana apua.

Havahduin kun puristin kynsillä keskeltä Dumlen selästä kiinni. Se oli ainoa vapaa käsi ja yritin vetää sillä itseni pois tilanteesa. Että sellaset liskot tänäyönä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.