IRC-Galleria

Pohojammaa.Perjantai 20.03.2009 21:21

Täällä ollaan. Eilettäin laskeuduttiin ja on tohotettu menemään enempiki. Jouduin siirtyä nojatuoliin nukkumaan ku Uppis kuorsas niin kummasti, että nauratti liikaa olla samassa huoneessa. Aamulla ihmettelivät mun taitoani nukkua nojatuolissa mahallaan.

Tänään on käyty Salamajärvellä S.:n porukoitten mökillä, muu porukkaa sauno, äijiä meinannu saaha sieltä lauteista irti mitenkään, en vaan ite tahtonu kasteleen tukkaani ja paleltuun niin hoidin sitte sen saunan lämmityksen muille valmiiksi. Mukava pikkumökki. Paluumatkalla bongattiin kolme teertä ja niitä piti kytätä hartaasti. Matkan varrella katottiin jo tullessa loukut ja palatessa saatiin paikallinen pappi rysän päältä kii ku oli menossa roplaamaan. S. kävi pitämässä sille saarnan ihmisten omaisuudesta ja mitä käy jos luvatta menee toisten omaisuutta tärvelemään. Kuulemma penikat ennenki tukkineet karkkipapereita loukkuihin jne. Takapenkillä istuneet papin pojat olivat hyvin hiljasia ja pelokkaita.

Nytten uunissa on valmistuus lohikiusaus, äippä nukkuu S. vieressä sohvalla, Uppis simahti ekana saunan ramasemana ja Erkun kaa me täällä vielä ihmetellään, notta mitäs ny.

Selvisi tuossa viimeyönä myös, että mä lähen käymään pohjosemmassa vielä. Tie vie tuossa la-su aikaan Ouluun. Kerranki täällä asti olen ja Oulun puolen ystävät kans vapaalla niin tehtiin tärskyt. On jo hiljalleen syytäki, jos iha väärin muista niin vuosi kun viimeksi nähtiin. Jeh. Tais olla viimeksi Auringon etuvartio II:ssa. Extempore-hetkiä. Ny tai ei taas vuoteen. Sillon mentävä ku tulee tilaisuus ja lupa paremmalta puoliskolta. Kyllähän minä tuota apinaakin ikävöin aina, mutta ystäviä ei ole päässyt näkemään hetkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.