IRC-Galleria

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1. Epäselvää on, saako Aki poistua oikeusprosessin aikana maasta. Tällä kertaa hän on vapaana takuita vastaan. Yleensä seuraava oikeusistunto on noin puolen vuoden kuluttua edellisestä. Akia syytetään miehen taposta autolla. Maksimirangaistus on lakimiehemme mukaan viisi vuotta vankeutta. Meidän mielestämme Aki on syytön, edes auton nopeus ei ollut kuin jotain 20 km tunnissa.

2. Koulutukseltaan Aki on filosofian maisteri (Helsingin yliopisto, tietojenkäsittelytiede) ja hän on työskennellyt Internet-pohjaisten tietojärjestelmien parissa vuodessa 1996 lähtien. Aki on valittu kolme kertaa Tietoviikon Suomen sadan merkittävämmän IT-vaikuttajan listalle (2003, 2004 ja 2005).

3. Aki on perinteinen auteur-ohjaaja, vastaa itse niin suuresta osasta taiteellista kokonaisuutta, enemmän kuin ohjaajat keskimäärin. Aki on aina oma lukunsa. Tietenkin jokainen leffa taas on erilainen, sen substanssi vaikuttaa tekotapaan ja siihen tekemisen fiilikseen.

4. Mikä AKI on nykyään? Vuonna 2001 yhteistyön kehittämiseksi ja lisäämiseksi perustettiin Akavan kirkolliset ammattiliitot AKI ry. Liitot jäivät kuitenkin edelleen hallinnollisesti ja taloudellisesti täysin itsenäisiksi järjestöiksi, eikä AKI ole toistaiseksi esimerkiksi kerännyt jäsenmaksua lainkaan. AKI ei myöskään ole AKAVAn jäsen, vaan liitot ovat suoraan AKAVAn jäseniä. AKIn nimissä on järjestetty jonkin verran uutta toimintaa, kuten Kirkkopäivien jäsentilaisuuksia ja liittojen opiskelijaelinten yhteistoimintaa.

5. Aki on taas "kotona". Voi, Aki, miksi meidät hylkäsit? Mitä meidän olisi pitänyt tehdä toisin?
(Akin uusi seura Tampereen Gunners voitti TTT:n avausottelussaan FBT Porin 3—0. Akille ei pisteitä.)

6. Aki on hankkinut tietonsa esimerkiksi kokeilemalla itseensä erilaisia dieettejä sekä kahmimalla kaiken mahdollisen tiedon mitä kehonrakennus sisältää. Ei ole ihmistä, jota hän ei tietäisi tässä lajissa. Häneltä voit kysyä niin ulko-, kuin kotimaisistakin kehourheilijoista.

7. Aki on vastannut lisäksi lähetyksemme vierastalon homeremontista ja monista muistakin lähetyksemme pienemmistä projekteista. Savonmualainen Aki on koulutukseltaan autonasentaja, mutta on hankkinut varsin monipuolista käytännön työkokemusta.

8. Aki on yksi kansainvälisesti menestyksekkäimmistä buto-tanssijoista. Hän on opiskellut japanilaisia tansseja, balettia sekä modernia ja jazz-tanssia.

9. 22-vuotias Aki on synnytyksessä saamiensa vaurioiden vuoksi vaikeasti cp-vammainen. Älyltään hän on kuin kuka tahansa yliopisto-opiskelija, mutta elää sidottuna pyörätuoliin, koska hallitsee lihastoimintojaan vain rajallisesti. Hänellä on vaikeuksia jopa puheen tuottamisessa.

10. Kuva-artesaanin koulutus Satakunnan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa Nakkilassa kesti kolme vuotta. Aki kehuu, että Satakunnan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa oli erittäin hyvät tilat liikkua pyörätuolillakin, ja siellä oli muutenkin mukava opiskella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.