IRC-Galleria

Aichmeria

Aichmeria

“Tonight, once more, life sinks its teeth into my heart.” — Simone de Beauvoir

Selaa blogimerkintöjä

# 12 biisiä.Torstai 07.10.2010 00:30

Listaa kaksitoista kappaletta, joita rakastat, joilla on sinulle jokin erityinen merkitys, jotka puhuttelevat sinua, jotka nostattavat sinussa vahvoja tunteita tai vain koska kyseinen kappale on jäänyt mieleesi jostakin syystä.

1. PMMP - Joutsenet
Kesän menneet muistot. Vaikea selittää ja ymmärtää, miten toisesta aina jälki jää. Sä et ehdi juosta enää junaan viimeiseen, jos et jo mee.

2. the Gazette - Miseinen
Pitkä biisi, mutta niin nuoruuden kipeydestä kertova. Tän sanotus on niin mahtava ja merkityksellinen, että se muistuu mun mieleen aina kerta toisensa jälkeen ja voin tuntee, miten samaistun siihen jokaiselle kuuntelu kerralla.

3. Miyavi - What a wonderful world
Tuo varmasti aina mieleen Tsukiconin 2009. Ensimmäinen biisi, jonka kuulin Miyavilta, mitä sitten pakotin Annikan kelaamaan menomatkalla niin monta kertaa läpi, kuin pää kesti. Tultiin sinä aikana Helsinkiin ja päästiin fiiliksiin!

4. Anna Eriksson - Ei se mennyt niin
Muistan aina, kun kelasin tätä biisiä Annalta, Abreun fanittamisen lomassa. Lopulta päädyin laulamaan laulun Viking Linen karaokeen, ensimmäisinä karaokekokeiluina ihan oikean yleisön edessä. Isäkin kehas, että laulu oli kuin mulle omistettu. ;)

5. Johanna Kurkela - Olet uneni kaunein
Ne, jotka tietää, ne sitten tietää, mitä saatan ajatella laulun nimen esiintyessä sanoituksissa. Tosiaan, laulu on ollut aika koskettava ja ehkä jopa hieman manipuloiva mun elämään nähden. Sanoma on kuitenkin haaveesta kaunis ja rikkoutuva; "Olet uneni kaunein, olet porttini unelmaan."

6. Muse - Time is running out
Ja Muse. Sen tahdissa onkin jammailtu, jos jotakin - bändi jo vuosien takaa, mihin todella rakastuin. Se ei ole teinipaskaa, älytkää jo luupäät. Time is running out on myös niitä harvoja biisejä, mitkä eivät ole kuluneet mun totaalisessa käytössäni loppuun. Osaan kerrankin Musen biisin sanat jopa melkein ulkoa! Sisko näytti.

7. Moi Dix Mois - Deflower
Oon tykännyt, että biisi on todella ahdistava. Kuitenkin rakastuin tähän goottirockkiin ensi kuulemalta ja biisi ei ollut liian masentava, vaikkakin loi pelokkaan tunnelman. Sanojakaan en ainakaan itse kaipaa, vaikka nimen käännös on viedä neitsyys. Eniten bändi tuo mieleen ihailuni gootteja kohtaan.

8. Alexander Rybak - Song from a Secret Garden
Vaikkei biisissä lauletakaan mitään, sävelmä on täydellinen. Oon itkenyt poikkeamatta aina, kun oon kuullut laulun, ajatuksena salainen puutarha, joka on lukittu kultaisella avaimella. Sieluuni ei pääse kukaan, mieleni salaiseen puutarhaan, jossa on suihkulähteitä ja vapaus. Kenties vielä jollekin tietylle tuun sen portin avaamaan.

9. Haloo Helsinki! - Toiset lähtee, toiset jää
Oon monta kertaa halunnut lähteä täältä, ja ehkä just tää laulu autto mua viel hetken jatkamaan. Onhan se tosiasia, että kun toiset lähtee ja toiset jää, toiset voivat kattoo huomisen sään ja jatkaa elämää. Mulla oli kannustaja, joka toi mut tähän pisteeseen ja selviän siitä kyllä.

10. Tiktak - Heilutaan
Historiaa Tiktakilta - jo lapsesta tuttu. Bileet kavereiden kanssa ja tää soimaan, eikusta menoksi, kun kaikki osaa aika pitkälti sanatkin! 8) "Hei, me heilutaan taas, mutta ei me kaaduta, ehkä väsyttää vähän, mutta nyt ei nukuta. Ei me menneisyyttä kaduta tai sitä kelata. Ei se meidän syy oo, jos on suunta hukassa!"

11. Jenni Vartiainen - Kiittämätön
"Elä, opi, koe et myöhemmin ei kaduta. Mä olen aina paikalla, mutta läsnä en. Se hymytön ja kai vaan niin kiittämätön. Ja joku toinen varmaan tahtois olla tässä mun tilalla." Onhan todettu monta kertaa, että Jenni Vartiainen myös osaa tehdä pirun hyviä sanoituksia. Yksi, joka on niin herkkä ja hieno laulu, on Kiittämätön. Monta kertaa kaveriporukassa on tullut näin ajateltua, vaatimaton suomalainen, kun sattuu olemaan..

12. HITT - Sakura Romance
Iskee awww, kun kuulen tätä ja kattelen HITTiä. Jätkä on todella ihana ja hyvännäköne. >_< Piste

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.