IRC-Galleria

Aichmeria

Aichmeria

“Tonight, once more, life sinks its teeth into my heart.” — Simone de Beauvoir

Selaa blogimerkintöjä

TSUKICON 2010 & TÄPINÄPÄIVÄMaanantai 11.10.2010 22:23

rakastan tätä päivää oikeesti, mä rakastan tätä koko vitun pallonpuoliskoo! :'DDD En oo ollut onnellisempi, jännittyneempi tai ilosempi ihan vitun pitkään aikaan. OMG. x___________x

1. ALSDEAD TSUKICONIIN! JA HITT! PAKKO PÄÄSTÄ! Ketä muita tulossa, ilmottautukaa? Nouuu meen ihan sekasin, ihan sekasin. Tai siis oon jo! ;__; <3 Vielä kuitenkin yöpaikka auki hesasta!

2. Mun pannusankari nro 1 it's sonja sano että se tulee sinne EHKÄ myös. Toivottavasti, toivottavasti. Se keskustelee siitä vielä. :'3 Siel on viel sit muutama muukin mukava henkilö. Mun Annika-ankkani, eikö? (; Ja Emmiiiii. Ja Elsaaaaa, kai sääki tuut?

3. Sain tänään sellasen ihQun kekrikassin, koulun ruokalan kekriviikoilta. Otin tuurilla oikeesti sen helvetin tarjottimen ja rakastan mun tuuria, koska en ees kattonut niitä aikasemmin ja mulle sattu just merkki. 8DD

4. A: "Vihaan tätä kauppaa, kun täällä tulee aina kaikki tutut vastaan." ----> Muutama sekuntti ajatuksesta eteenpäin typerä virne pärstässä. <3 Mun kissat tietää tän jutun. ^^

5. Kunhan saan äidin hankkimaan liput mulle Tsukiconiin, oon maailman onnellisin ihminen. Oon niin innoissani, että ihan vatsaan sattuu tää odotus ja jännitys mm. Tsukin suhteen. 8)

6. Saksan koe meni tosi hyvin, vaikken yhtään lukenut illalla, halusin vaan piirtää ja vaikka oli peräti kasin aamu. Onneks sen aineen opettaja on niin kiva, että se anto kerrata ekan tunnin.

7. MUN RUKIPAITA ON VALMIS. Tuli otettua sen kaa kuviakin. <3 Meikkiäkin koitin eilen yhdessä gyaru tyylisen kanssa, ihan ok'lta vaikutti perjaatteessa.

8. Eräs jätti jälleen kerran vittuilut tältä päivältä väliin. :'DDDDD

9. J: "Älä nyt ku haluun angstaa.." A: "Noooo.. Angsti on ihan kivaa välillä. (:" - T: "Morso raiskaa sut! Sori jäi päälle." - E: "Ai onks se morso Jyri!" A: * reps * - M: "Musiikin kuuntelu on pyhä hetki. Älä häiritse!"
10. Miinus kyllä on, ettei Janni pääse Tsukiin. 8<
Ja se, että Annika joutu käymään kätensä kans sairaalalla.
Ja se, että yks vitun paskapää pilas Jennan päivää.

Danke & Auf Wiedersehen ! <3 Ootte rakkaita. 8)))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.