IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

SeijaTiistai 09.03.2010 20:21

(tää viesti on viime maanantailt hehe, en oo viel jaksanu kirjottaa sitä loppuun vaa ;P)

Eilen Takeru lähti Fukushimaan sen vanhempien luo, ku sil ei enää oo kämppää.. meen varmaan käymään siel tänä viikonloppun tai ens.. se on siel kuukauden varmaan! En kyl oo varma venaanks mä sitä.. se on oikeesti niin perus japanilainen jätkä, tai no just niit jotka olettaa et seuraat niitä, menee edeltä ovista etc.. ja mähän en ketään miest seuraile.. ;D Mut, pitää kattoo, jos se vaik muuttais tapojaan...;D

Eilen olin kuvauksis, olin tavannu yhen ryousuken joka on muotisuunnittelija, nii joku kuukaus sitte. En ollu silleen luvannu et meen sille malliks, se ja se valokuvaaja kenet sillon kans tapasin nii sano et mun pitäis..

Mut mun piti ottaa mun ylppärikuva nii Ryousuke sano et Keisuke voi ottaa sen, ku kysyin tietääks se mtn studioo mis ottaa.

Se studio oli joku beauty school ja siel oli joku vartijaki ovel kattomas kuka tulee sisään. Olin laittanu mun omat meikit ja tukan, en yhtää tienny et siel olis niiden yks kaveri joka on meikkaaja joka laittas mut. Oltii sellases isos luokkahuonees mis oli meikkipöytii toises pääs. Ku muo meikattiin siel hengaili vaa kaikkii sen koulun oppilait etc.

Ku yks jätkä tuli mun taa ja jutteli Mahirolle, joka meikkas muo, se näytti IHAN Domyoujilt Hana yori Dangost, olin sillee.. whaat, onks toi se, mut tiesin kyl heti et ei se todellakaa oo se, ja ku katoin sit tarkemmin nii ei se kyl ollu, mut ihan sairaan samanlaiset kasvonpiirteet! ;P


Okei sori tätä kirjotin joskus kaauan sitte, hirveet selityst.. ;D Mut juu, se jää nyt vähän keksen.. D;;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.