IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ホームステイLauantai 13.03.2010 14:32

Eilen olin vierailemas suomentunnil Shinjukus ja yks mun kaveri Kaori tuli kans, se on ollu ennen Suomes 3 kk vaihossa :) Mä vaa juttelin sen open kaa ja kaikki kuunteli, ne oli tosi hyvii suomes!! Jos miettii japanilaisii jotka puhuu suomee ainaki.. hehe ;P

Se ope oli ihana, oli tuonu mulle lahjaks ruisleipää! Ja ne luokkalaiset anto mulle jonku japanilaisen makeisen ja yks oli ite tehny sellasii kukka rintaneuloi meille! Ne oli niin hienoi :)

Sit mentii Kaorin kaa syömään, se osas jotain lauseit suomeks viel, niinku 'Sain ison ahvenen järvestä' tai jtn.. ;DD 2 jätkää meijän edes alko vaa randomly puhuu meille ja kysy mist maast mä oon. Ne ties jtn suomalaisii futispelaajii.. Hyypiän ja Litmasen.. sit se toinen kerto tosi ylpeen miten oli ollu englannis.. ;D;D

Tänää menin kattoo homestay perhettä mihin meen Toukokuus. Ne pojat oli niiin söpöjä! Se 4-vuotias Ryouhei koko ajan hymyili mulle ja halus et luen sille jotain kirjoja, sit ku istuttiin siin ja juteltiin niiden vanhempien kans nii se vaa kiipes mun syliin ja pyöri siin ja halus et luen sille jtn Haurun liikkuva linna kirjaa. Se oli niin söpö ;D;D Ku lähin ne oli vaan siel ikkunas silleen: Bai bai~ Mata aoune!!(tavataan vielä!) Se isä sano et ne on aamu seittemäst asti meluavii.. mut et mä kuulemma totun siihen.. ;P Katotaan nyt.. ;P Mä meen siel joka päivä sit pyöräl asemalle. Saan ainaki hyvää liikuntaa ;P Mut, tää on sit vast Toukokuus :)

Täs on kuva siit talosta (Takeru halus et otan kuvan siit ja kerron kenen kuuluisan arkkitehdin talo se on ;D ) Touse ja Ryouhei näkyy siel ikkunas :)

Koht lähen Tokyo decadanceen~ Toivottavasti siel on söpöi poikii ;P hehe, Siel on toisaalt joku valkonen teema (ku on valkost pääl pääsee alennuksen.. eikä valkonen näytä must nii hyvält pojil..;D Mut katotaan jos muutan mieleni ;P Baibai~:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.