IRC-Galleria

juhannusssLauantai 21.06.2008 21:24

Oli kyl ihan letkee juhannus!

Laitettii Juitin kans lippu salkoon ja sehän meni hyvin vaikka naapurin patu vähä kyyläs. Hahaa.
Sit jossai vaihees iltaa Anne putos pelistä mutta hyvä meno jatku, paitsi et Juitil oli liian vähä musiikkia koneella buhahah.

Sit lähettii keskustaa ja meijän piti mennä Kharmaa mut me ei mentykkään? Noo sit Lintsi tai joku soitti mulle et mun pitää tulla niitten mökille ja päätin sit lähtee sinne. Lintsin kaveri tuli hakee mua kevarilla ja mul oli vaan mun bolero päällä niin tuli vähän kylmä ku vettä tuli just sillon ku saavista kaatamalla :D Lintsin mökillä oli kaikki perus diseapinat (kaikella rakkaudella) ja siinä sitte säädettii kaikkee. Jossai vaihees tajusin et oon siel yksin ku kaikki oli lähteny käymää jossai bileiss. Päätin sit grillata mun pihvejä mut en osannu käyttää sitä sähkögrilliä hahaha. Väänsin kaikki kaasuhanat täysille ja laitoin sytkärin siihen päälle ja sytytin. Kuulu kauhee WHUUUM ja hirvee roihahdus :DDD Käsikarvat vähän kärähti hahaha. Naureskelin siinä itekseni ja sit ne muut tuli takasi jossai vaihees ja kerroin niille mun sytytysleikit ni se oli vaan sillee "joo ois ollu letkee jos koko mökki olis syttyny" haha. En minä voinu tietää et siin on sellanen kipinänappi mistä se syttyy :DDD ikinä käyttäny mitää sähkögrilliä, kyl mä sanon et nuotiogrillit on paljon turvallisempia :D

Kello oli jotain tyyliin tosipaljon ku porukka sit lähti Hytskille ja tultiin sieltä takasin veneellä ja se ei ollu kauheen turvallista. Kaikkee sitä. En ees tiiä miten älyttömästi kello oli ku ruvettii nukkumaan.

Mut hyvä oli juhannus :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.