IRC-Galleria

juhannustaikaaKeskiviikko 27.06.2007 02:32

Voi elämä, miten uskomattoman kaunis juhannus. Ylitin itseni viettämällä yökaupalla rehellisesti sanottuna pellon ja kivien päällä. Seuraavana yönä tuli pressu, iloitkaamme siitä. :D Parhaita hetkiä juhannuksessa oli, kun Lauri pyydysti mulle kalan paljain käsin. Ja kun käytiin aamulla uimassa ihan pää sekasin auringon polttamasta teltasta. Ei vois luksuksempaa olla, ei mitenkään. Aivan parasta oli myös esiintyä, ihan mieletöntä.

Mä oon oottanu tätä kesää koko talven. Vitsi mä oon nauttinu joka sekunnista! Kesä on parasta, mitä ihmiselle voi tapahtua. Mitenkään ei pysty selittää, miten mahtavaa meillä muumeissa on. Mitenkään ei pysty kuvailemaan, miltä tuntuu käydä aamuteella Naantalin rantakahvilassa ja nukkua auringossa. Mikään koko maailmassa ei vois tehdä mua onnellisemmaksi.

Tänään oli taas japsihäät. Tällä kertaa päästään Iltalehteen, maikkarin loppukevennys meni viime viikolla. Aika nättiä, diggaan kyllä! Vitsi iän karttuessa tulee onnelliseks, kun antaa ittensä olla, mikä on. Osaaa nauraa kaksin kerroin itselleen ja vaikka omalle roolisuoritukselleen.

Mitäs muuta, oon siis tosi onnellinen. Huvittaa kerta kaikkiaan, minkälainen mie oon. Oon niin fiiliksissä kaikesta, ettei meinaa hengissä selvitä. Mutta kuten varsin hyvin muistan, oli tuossa viime marraskuun tienoilla aika synkkää vaikka koulun lopettamisen aikoihin. Vaikuttaa siltä, että kaikki on tunnetta. Mutta antaa olla, itsehän itsestäni ja elämästäni vastaan. =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.