IRC-Galleria

Omituisia tapoja? Löytyy.Tiistai 20.02.2007 23:28

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Aloitan sanomalehden lukemisen aina loppupäästä. Katson ensin päivän TV-ohjelmat, sitten sarjakuvat, urheilusivut, jne... yleensä mielenkiinto loppuu kesken mitä "tärkeämmät uutiset" tulee.

2. Jos jossain netissä, tms... lukee jotain "hauskaa" tai typerää, niin minä kommentoin sitä ääneen ja sitten nauran sille kommentille. Kun siis muita ihmisiä ei ole fyysisesti lähellä.

3. Jos juon vettä ja sitten päätän lähteä lasin kanssa jonnekin muualle hanan luota, minun on kaadettava juomatta jäänyt vesi pois ja otettava uutta hanasta.

4. Aina ulos lähtiessä minun on tarkastettava, että avaimet on mukana, ennen kuin pistän oven kiinni. Vaikka ne onkin housuissa ketjulla kiinni. Ei ole ainakaan vielä käynyt niin, että housut olisi unohtunut sisälle...

5. Jos huomaan, että joku esine menee osittain vaikkapa pöydän reunan yli, minun pitää siirtää se niin, että se on kokonaan pöydällä.



En harrasta haastamista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.