IRC-Galleria

Angelus

Angelus

-Nyt täytyy hiipiä varpaillaan, joka nurkan taa onkin päässyt perkeleitä-

Juupa juu...Sunnuntai 06.09.2009 21:20

Pesästä ei kuulu enää piippausta joten taitaa olla viimeinenkin nakki heittänyt lusikkansa nurkkaan. Noh.. En vaivu kuitenkaan epätoivoon. Parin päivän sisällä pitäisi syntyä toinen poikue. Irmeli on ollut varsin tunnollinen emo ja on hoitanut varsin hyvin poikueitaan joten peukut pystyssä odottelen tätä seuraavaa poikuetta.

Selinan kohdalla hieman osasin jo pelätäkin tuota poikasten kuolemista kun naaraalla tosiaan alkoi olemaan tuota ikää jo sen verran. Tämä kertonee, ettei Selinalla kannata enää teetättää vauveleita joten Selina pääsee takaisin oman mammansa sellikaveriksi. :D

Vähän harmittaa silti kuitenkin, mutta nyt on käynyt näin ja seuraava poikue sitten tarkemman syynin alle, että hoitaako Irmeli vauvelinsa tälläkin kertaa kunnolla. Toivottavasti.

Hillevin vauvelit syntyvät sitten hieman myöhemmin mikäli se tuli tiineeksi. Näyttäisi siltä, että sen masu on hieman pyöreämpi, mutta voihan se olla sitäkin kun on nyt erossa Irmelistä(joka on poikastelu häkissä), että saa syödäkin enemmän. Hillevi on kuitenkin tehnyt ihania poikueita ja on hoitanut todellisella äidin rakkaudella poikasiaan joten näistä poikueista odotan ehkä kaikkein eniten Hillevin poikasia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.