IRC-Galleria

Angelus

Angelus

-Nyt täytyy hiipiä varpaillaan, joka nurkan taa onkin päässyt perkeleitä-
Jooh. Tänään on ollu varsin mielenkiintoinen päivä... Oikeastaan se alkoi jo yöllä kun nukuin flunssan takia aika heikosti. Välillä palelsi ja välillä oli niin hiki, että lakanat tarttui ihoon. Sitten jossain välissä olin nukahtanut ja näin unta, että ainakin 5cm pitkä ja ruma ampiainen istui mun alahuulelle aikeissa pistää siihen ja paniikissa vaan liiskasin sen. No onneksi heräsin ennen ku oikeesti liiskasin mitään nimittäin Jussi oli hilautunu niin lähelle nukkumaan, että sen parta pisteli mun alahuulta. :D No en sit saanu enää kunnolla unta. Kuitenki olin onnistunu jossain vaiheessa nukahtaan ja nukuin melkein kymmeneen ku tajusin yhtäkkiä, että tytötkin pitää nostaa ylös.

Kiireellä juoksin tyttöjen huoneeseen vaikka päähän sattu ihan helkutisti ja siellähän ne ipanat veteli vielä sikeitä. Oli kuitenkin pakko herättää ne kun kumpikin oli kusassut sänkyyn eli lakanat ja vaatteet meni molemmilta vaihtoon. Jei. Olo on flunssan takia ollut aika ahterista ja kun meinasin aamulämmön mitata niin johan pomppas ja kuumemittari teki tenän. Jostakin syystä sitte muutaman tunnin kuluttua kuumemittari taas toimi ja näyttikin 37,9 astetta lämpöö.

Yhtäkkiä meillä soi muksujen päiväunien aikaan ovikello ja menin avaamaan oven. Siellä oli joku ihan outo mies joka sanoi tulleensa emäntänsä asialla. Oli kuulemma ostanut ukoltani Aku ankan taskukirjan josta minulla ei ollut haisuakaan. No siinäpä sitten koitettiin selvitellä asiaa kun minä koitin hoitaa asiaa ukkoni puolesta ja se taas asiaa emäntänsä puolesta. Lopulta kuitenkin selvisi mistä taskarista oli kyse ja kaveri kirjan maksoi, mutta siinä rytäkässä oli jo tytöt sitten heränneetkin kesken uniensa.

Mun oli tarkotus sitten kuitenkin kuumeesta huolimatta lähteä käymään kaupalla kun oli hieman pakko. :D oli nimittäin vessapaperi loppunu ja muksuille ei ollut enää maitoa. Kävelin sitte puolikuolleena parkkipaikalle autoa hakemaan ja se parkkipaikka on ihan tuskallisen kaukana taloon nähden. No jee vaan oli kuskin puolen eturengas tyhjä. Ei sillä mihinkään menty. Ei ollut käteistä, että olisi voinu bussilla mennä kauppaan ja puhelimesta loppui akku. Ei siis auttanut ku kävellä kauppaan kuumeessa ja muutenki huonovointisena ja sieltä vielä takasin hirveiden ostoskassien kanssa.

Saas nähdä miten tämä ihana päivä jatkuu...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.