IRC-Galleria

Angelus

Angelus

-Nyt täytyy hiipiä varpaillaan, joka nurkan taa onkin päässyt perkeleitä-

Uneja <3 :)Sunnuntai 24.10.2010 15:00

Kylläpäs oli taas mielenkiintoinen uni. Ei olisi millään kyllä malttanu herätä kesken kaiken. Olisin halunnut nähdä mihin uni lopulta johtaa. :D

Uni:

Heräsin jostain kummallisesta paikasta kamalaan paukkeeseen. Makasin heikon oloisella retkisängyllä ja tuijotin myrkynvihreän teltan kattoon.

Nousin istumaan retkisängyn reunalle ja olo ei tuntunu yhtään omalta itseltäni. Katselin käsiäni ja ne oli ihan toisenlaiset kuin omani yleensä. Nousin nopeasti seisomaan ja katsoin sumeaan peiliin. Olin mies! Kaiken lisäksi olin oma pelihahmoni Rat Von Vermin. Tämän tajuttuani mulle selvisi myös kauhea pauke ulkona. Olin keskellä toista maailmansotaa. xD Katselin pöydälle laitettuja tavaroita hetken aikaa ja ne vaikutti tutuilta. Pistooli, kranaatteja ja kivääri. Pistooli koteloon, kranaatit vyölle ja kivääri kouraan ja eikun menoksi.

tulin juosten ulos teltasta ja etsin katseella paikkaa jonne piiloutua tulitukselta. Parinkymmenen metrin päässä oli korkea kiviaitaus jonne juoksin nopeasti ja kiipesin siitä yli. Tulin autioituneen talon pihaan ja jouduin ammuskeluun natseja vastaan. Burning bulletseilla oli helppo selvitä parista tarkka-ampujasta ja matka jatkui taas juosten. En edes hengästyny. xD Pelihahmona olemisen etuja ilmeisesti. Saavuin juosten hiljaiselle kyläraitille ja tien molemminpuolin oli enemmän tai vähemmän vaurioituneita rakennuksia. Tankin jyrinää kuului jostain kauempaa. Yhtäkkiä läheisestä ruokalasta juoksi saksalainen nainen minua kohti ja tarttui kädestäni kiinni kiskoen sisälle ruokalaan. En tajunnu sanaakaan mitä se saksaksi koitti selittää kunnes se nainen älysi, että olen tyhmä britti jolle piti puhua englantia ja se kertoi, että kylmiöön oli piiloutunut natsisolttuja joista mun olisi hankkiuduttava eroon. Epäröin hetken, että mistä on kyse kun saksalainen nainen niin auliisti paljastaa omiaan briteille, mutta kun se nainen punastellen räpelsi sormiani niin en sitten enempää enää epäillyt. Otin pistoolin kotelostaan ja lähdin kohti kylmiön ovea. Astelin lähemmäksi varovasti ja tartuin kylmiön oven kahvaan. Tempaisin oven auki ja.... Herätyskello soi.


Hieman vaan harmitti kun en saanut tietää miten siinä lopulta kävi! yhyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.