IRC-Galleria

Juuhpa...Torstai 12.10.2006 02:12

Jeah, tulipa tuossa viikonloppuna käytyä Tanpereella bilettämässä. Kaverilla oli yhdistetyt synttärit/tuparit/kynttiläkutsut... :oD Joo, kuulostaa mielenkiintoiselta.. Mutta kaikki saatiin kunnialla hoidettua yhdessä illassa.. Kuviakin on, tulee myöhemmin areenalle esille.. Juu. Mutta siis Tampereella oli tosi hauskaa, ihmiset vaan tylyjä.. Mutta mukavalta kaupungilta muuten vaikutti, vois ehkä jopa muuttaa sinne asumaan... ;o)

Parissa baarissa käytiin, ja hauskaa oli.. Yksi poikanen eksyi poikueesta Tampereen yöhön muiden väsyessä, mutta palasi pesään seuraavana päivänä hengissä. Otti pienen koelennon... :oD Jooh. Mutta kaikki siis pääsivät turvallisesti takaisin koteihinsa, väsyneinä mutta onnellisina.. Seuraavia pippaloita odottaessa. Tekis mieli mennä baariin.. Taas.. Hihhei... Musta on tulossa kunnon bilehile.. Ja avomies murisee.. Ääh.. Elämä on..

Kiitokset Minnalle loistavasta tarjoilusta ja yöpaikasta. Kotisi on kaunis ja todella kodikas! Mää voin tuoda ne Dermosilit ihan kotiinkuljetuksena, ja sit voidaan baanalle taas mennä.. Ja Tiinakin on kutsuttava purnukkansa hakemaan, niin kai sekin sit radalle lähtee... Hahhahhaa!!!! ;o)

Ei vaan. Kivaa oli, mutta nyt on taas palattu karuun ja kovaan arkeen ja rytinällä, totuus on isketty monessa asiassa jälleen suoraan päin kasvoja.. Mutta... Sitä se on.. Elämä...

*Nähtävää riittää aina, mutta riittääkö elämä????*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.