IRC-Galleria

Hyvä olo :o)Perjantai 24.11.2006 14:17

Juuh. Elikkä mulla oli aivan valtava savotta viiden koulutehtävän kanssa, mutta tehty on. HYVÄ ANNIKA!!! Kerrankin saa olla tyytyväinen itseensä. Nooh, nyt odotellaan, että ne tulee bumerangina opettajalta takaisin, mut se on sit sen ajan ongelma. Onneks mulla on ihania ihmisiä lähellä tukemassa, aina. Vaikka välillä ei edes tarttis.. Ne vaan tuntee mut. ;o) Siis Kiitos Jarkko. Sulle kuuluu se isoin kiitos mun kestämisestä. Moni ei mua olis jaksanut 4.5 vuotta katsella. Mutta sinä olet. etkä vielä vaikuta ihan kypsältä... ;o) Eli eiköhän jatketa omaa ihanaa elämäämme. Tyssä miip... *Suutelma suoraan suulle...*

Kiitos myös Riina. Oma ihana Riinani. Sinä se jaksat ola aina iloinen ja positiivinen. Sitä jaksan ihmetellä. Pian nähdään taas! :o)

Mansku. Kiitos myös sinulle. vaikka meillä usein on (no usein ja usein...) karikoita, niin niistä jostain ihmeen syystä on aina noustu. Kai sekin jotain ystävyytemme lujuudesta kertoo. Olet tärkeä. :o)

Ja Satu. Uusin tukijani. Olet samassa tilanteessa mun kanssa ja sulle voi opiskelupaineet purkaa. Kahville? Kaakaolle? Milloin? :o)

Nyt on hyvä olo, todella. Mutta... Se ainainen vitsaus odottaa jo nurkan takana... Rakas ystäväni, Tylsyys... XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.