IRC-Galleria

Kuningas AlkoholiSunnuntai 10.12.2006 03:35

Joo. Paljon on ollut puhetta tästä aineesta. Hyvää tai pahaa. Ei ikinä neutraalia. Niin. Miten sen nyt ottaa. Alkoholismi on muka sairaus. Ei ole. Itse en ainakaan usko siihen. Mutta silti niin useat ja "viisaat" lääkärit määräävät lääkettä alkoholismin hoitoon. Juu. Ihan miten vaan. Alkoholismi voi olla ihmisessä oleva heikkous, mutta ei sairaus. Monet asiat voivat ajaa ihmisen alkoholin väärinkäyttöön.

Silti, en usko myöskään niiden absolutistien puheisiin, jotka sanovat, että viina ei vaan sovi mulle. Siinä on oltava takana muutakin. Alkoholi ei helpota elämää, ehkä vain vaikeuttaa sitä. Mutta ilman hyvää syytä, ilman näyttöä ei voi niin sano. Ettei se sovi. Ei vain siksi, että on coolia olla juomatta.

Viinassa sopii sama sääntö kuin tulenkin kanssa. Viina on hyvä renki, mutta huono isäntä. Kohtuudella alkoholi on ihan ok. Ja tekee välillä hyvääkin. Vaikka joka päivä, lasi viiniä, ja avot. Elät pidempään. ;o) No ei. Mutta siis kohtuudella nautittuna kaikki tekee hyvää. Jopa Lasol... XD VITSI!!!

Mihin itse käytän alkoholia.. No.. Vaikka se on väärin, niin käytän sitä stressin poistoon. Silloin tällöin.. Ehkä liian usein, liikaa kerralla. Ja on totta, että se poistaa stressin. Joo, poistaa mutta vain siksi kauniiksi pieneksi hetkeksi. Ei alkoholi mitään paranna, päinvastoin, liikaa otettuna vain pahentaa... Mihin ne ongelmat katoaisivat? Eivät minnekään, päinvastoin vain pahenevat, kasaantuvat..

Mutta se on totta, että väärässä seurassa alkoholi voi olla tappavaa. Kukaan ei siitä nauti ikuisesti jos seura on väärää. Se voi jopa tappaa Sinut. Henkisesti tai fyysisesti. Jollain tavalla kuitenkin. Sua voidaan käyttää hyväksi. Ihan miten vaan. Mutta miettikää, missä seurassa otatte ja mitä... Ennenkuin sanotte, että ALKOHOLI on se väärä aines...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.