IRC-Galleria

Taas melkein...Perjantai 26.01.2007 00:24

..Yksi viikko takana. Huomenna perjantai, melkein viikko Tampereen reissusta. Noo, niitä reissuja varmasti vielä tulee. On ollut kaunis pakkaspäivä, aurinko ei juuri ole näyttäytynyt, mutta ihmiset ovat kauniita punaisine ja terveen näköisine poskineen. Kävin kaupungilla, söin patongin ja join colaa. Olen kylmän juoman ystävä. Pakotuksen edessä myös tee menee... (Vink vink, Minna ja Tiina...;o) No ei. Hyvää se teekin joskus on.

Tänään on ollut hyvä päivä. En ole jaksanut stressata ihan niin paljon kuin yleensä, se on multa jo paljon. Töitä ei edelleenkään ole, mutta ensi viikon tai sitä seuraavan alusta taas tehohaku päälle. Eiköhän mun työpanos nyt hemmetti vie jollekin kelpaa! Muuten olen todennut olevani onnellinen. Mulla on rakastava mies, ihania ystäviä. Nää kaikki ihmiset välittää musta enemmän kuin joskus edes tajuan. Tänään oli se päivä kun sen taas suostuin ymmärtämään. Kauhean hyvä olo. Ollut jo pidemmän aikaa. En tiedä mistä johtuu, mutta luotan tulevaisuuteen, pakko sen jotain hyvää on mulle tuoda. PAKKO! Tarkoitin nyt hyvää/kohtalaista taloudellista toimeentuloa, muut elementit jo ovat suht kohdallaan.

Elämä muuttuu, minä sen mukana. Haluan pienetä, kutistua. Olla hyväksytty, rakastettu. Tärkeimmälle ihmiselle elämässäni olen jo sitä. Eiköhän se riitä. <3 <3 <3 <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.