IRC-Galleria

21.2-25.2.2008Maanantai 25.02.2008 18:01

Huoh, kotona, itkutti ihan kun tänne piti tula takasi :( Olin tosiaan rovaniemellä ja oli ihanempaa aikaa ku pitkää aikaan..Lähdettiin torstaina (21.2) illalla junalla, istumapaikoilla Mikon kanssa. Yö meniki siinä että mä nukuin ja Mikko valvo. Oltiin perjantai aamuna perille kahdeksan aikoihi ja Raili oli meitä vastassa. Mentiin Railille ja ruvettii nukkumaan Mikon kans ja Raili lähti töihi. Jossai vaihees päiväl Oula pisti meille leffan pyörii ja katteltii sitä iskän läppäriltä :)) no, sit Raili tuli jossai vaihees kotii ja lähdettii Keilaan Saran kanssa:) Keilaamasta mentii uimaan ja sit Oula tuli hakeen meidät.
Lauantaina (22.2) aamulla mentii pyörii kaupungille Railin ja Saran kans, katteltii ja käytii kaakaolla :)
Iltapäivällä Pekka ja Hilla tuli hakeen mua ja Mikkoo moottorikelkoilla<33 Ja lähdettii joella ajaan ja sieltä sit mettäreittejä kuninkaalaavulle ja sielt sitten pissinperän laavulle, sinetta järvelle :) siel saatii sitte kokeilla itekki jäällä, oli muute piru hauskaa :) sit paisteltii makkaraa ja juotii kuumaa kaakaoo, ylitin itteni, söin jopa itekki makkara :OOOO jeejee. :) sit ku lähettii takasi jouduttii auttaa kahta likkaa, työnnettii niitte auto pois semmossesta paikasta:) sit kotiin ja saunomaan. Lenki pituudeks tuli joku 60-70 km yhteensä :)
Sunnuntaina sitte mentii laskettelee ounasvaaralle Mikon kans. Se jäi laskee yhtee mäkee ja mä menin kattoon yhtä mäkee että olisko semmonen mitää jos siihe mentäis. Hitto jouduin ihan yksi johki ihme paikkaa ja eksyin siellä:( kyllä nolotti. Siel ei ollu juuri ketää muuta, nousin jollai hiihtohissillä korkeelle ja mun peräs tuli yks mies, ja sit pyysin siltä apua, no sehä oli ENGLANTILAINEN!!! Siinä sitte pyytelin apua että mitenkäs päästää takas sinne keskukselle! Kyllä mä sentää jotain osaan ku ymmärsin mitä se mies neuvo ja se ymmärsi mua:) Sen avulla sit pääsin takas Mikon luo joka oli sitte niin kiukkunen ja huolissaa ollu ku mul oli kestäny nii kaua:( Sitten ku mäest tultii haettii lordin special kebabit:D oli muute PIRUN iso annos:D en jaksanu ees kaikkee. Sitten loikoiltii, katottii Jhonny English ja sit pitiki jo lähtee junalle :( Junassa meni taas aika niin että mä nukuin ja mikko valvo. Oli pirun jano ja rahaa ei ollu ostaa uutta vettä :D Oltii tänää aamulla perillä ja Mikon iskä oli vastassa, ne vei mut Mikalle ja sinne menin sitte nukkumaa ja Leena haki pois joku aika sit. Haluan takas rovikselle :( <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.