IRC-Galleria

Antskunen

Antskunen

Perusbunkero banaaninpopsija! <-- Pääkoppani on puuroa vain <3
Googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muista laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1. Anniina on suomalainen naisen etunimi. Anniina on venäläinen hellittelymuoto Anna-nimestä, joka tulee heprean armoa tarkoittavasta nimestä Hannah. Suomessa on annettu nimeksi Anniina 13 842 kertaa elokuuhun 2008 mennessä. (ooh 8D mielenkiintoista :DD)

2. Big Brother 2008: Kuvaboxi - Anniina (BB2008)
timo: anniina on niiin yksinkertainen että oikein pahaa tekee, paras oli tänaamuinen gangbang juttu. missä tuo ihminen on oikein kasvanu. (LOL, minäkö yksinkertainen XD)

3. BB-Anniina: Himoitsin Johania! - MTV3.fi
Voittajaksi selviytynyt Anniina on parasta aikaa verkkovieraana Big Brother -sivustolla. Häneltä kysyttiin, ketä hän himoitsi eniten BB-talossa. (himoitsenko, jaaha, BB riittää saakeli \>o</)

4. Anniina on yöeläin. Mut hitto, kyl on aurinkoo ikävä. ..toi yli-sosiaalinen myyjä on yrittäny iskeä meikää jo monta kuukautta. Pidin sitä alkuun ... (yöeläine, hohohoo >DD)

5. Profiili: Anniina - Windows Live
Anniina ei ole verkostossasi. Lisää AnniinaOlet kutsunut henkilön Anniina ... Henkilön Anniina kuulumiset. Feb. 17. Anniina has a new profile picture ... (öööh..?)

6. Anniina Tuuran kotisivut
Anniina Tuura Koivurinne 4 B, 01680 Vantaa 050-5352950 sähköposti. Minut tapaa keskustelupalstoilla ja IRCissä nimimerkillä Rapunzel ... (minä ku luulin, että se on -ABeKoBe- :DD)

7. Anniina Wikberg - KyAMK
10. elokuu 2007 ... Anniina Wikberg opiskelee KyAMK:n hoitotyön koulutusohjelmassa toista vuotta, ja aikoo valmistua sairaanhoitajaksi keväällä 2009. ... (joko minä tähänki oon kerinny, kappas ku menee aika nii nopeesti, ettei muista mitä on tehny)

8. Anniina Sandberg | Pelastamaailma.fi > Muut > Käyttäjät 9. maaliskuu 2009 ... Anniina Sandberg on mukana pelastamassa maailmaa Pelastamaailma.fi -palvelussa. Olethan sinäkin? (lets save the goddamming world, people!)

9. CAFE ANNIINA. Turuntie 8 Hämeenlinna
Cafe Anniinasta voitte tilata erilaisia makeita, sekä suolaisia leivonnaisia. Juhlapalvelumme valmistaa 10 -vuotisella kokemuksella täytekakut, ... (hämeenlinnassa on mun niminen kahvila, ihanaa 8DD <33)

10. Anniina Karjalainen – Wikipedia
Anniina Karjalainen (s. 1983), taiteilijanimeltään Anniina, on suomalainen poplaulaja. Hän oli Idols-kykyjenetsintäohjelman ensimmäisen tuotantokauden ... (ai mä oon poplaulaja! wau!)

Kyl se Google tietää xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.