IRC-Galleria

ArkiPäivänVaras

ArkiPäivänVaras

Searching the best? Sorry, you're late, he is already mine

JesLauantai 03.05.2008 22:51

Tyylsää... Henni tulee vasta huomenna Riksusta. Vähän mä oisin halunnu mennä kanssa! 2.5. Riihimäen Seurahuoneella ois esiintyny Kapasiteettiyksikkö ;< Joojoo, tiedän tiedän, eikö muka mikään riitä? No ei, jos on jostain tommosesta/tollasista kyse ;< Nyt ihkettää.

Nojoo, oli tosi kiva, ku pikkuveikan kaveri oli 2-3.5 välisen yön meillä ja eihän ne pojat ollu nukkunu yhtään! 05.15 paukkas mun huoneeseen ja repi peiton päältä ja rupes huutaa, et:" Saraa, herätyyyys!" Jes, viiden ja puolen tunnin yöunet. En sit saanu enää unta ja kuuntelin, ku jätkät vammas jotain alakerrassa. Sit ne tuli joskus puol kuuden mais bäkkiin mun huoneeseen ja veljen kaveri änkes mun jalkopäähän pötköttää ja veikka meni sit lattialle nurkkaan semmoseen kasaan, mis oli peittoi ja pari pehmoleluu. Kohta kuulu vaan kuorsausta kummastakin tyypistä. Jätkät oli viel keittäny kahvia ja jättäny kahvinkeittimen päälle. Onneks äiti tuli just sillon kotiin. Se oli vähän raivo. Kello oli seittemän ja mun piti mennä alas vahtii, et pojat nukkuu ees vähän. Ja se veikan kaveri viel kuolas mun lakanan, enkä oo vielkää jaksanu vaihtaa petareita ;<

Sit äsken kävin kattoo Hennin gerbiilejä ja eiks ne ollu TAAS KERRAN päässy karkuun! Niitä sitten pyydystettiin iskän kans. Fakin nais.

Sitten vaan sunnuntaita kohti... Että mä vihaan sitä päivää.

_ArkiPäivänVaras_

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.