IRC-Galleria

ArkiPäivänVaras

ArkiPäivänVaras

Searching the best? Sorry, you're late, he is already mine

Wanha Kino @ KeravaLauantai 20.09.2008 14:49

19.9.2008

Oli kyl taas hienoo. Tätä keikkaa kyl odotinkin sen EeÄllän jälkeen :>

Lähettiin Keravalle ajaa ja perillä etittiin Torikatua ja sit kysyttiin neuvoo joiltain tytöiltä, ku oltiin siel pyöritty hetken aikaa ja sit löydettiin perille :D

Cheek alotteli siinä joskus vaille yks ja koko Liiga oli koossa, mutta DJ:nä oli joku muu, ku Komet tai Mista-S :D Ihan hyvä sekin siis oli. On ollu KY:n ja Iso Hoon deejiinä ennen.

Yleisö oli tätä tyypillistä täytintänäänkaheksantoistvee-tyyppiä, mut yllättävän hyvin ne siel osas käyttäytyy, alkukeikasta. Ihmettelen tässä, että oonks mä joku kummajais-kusipäämagneetti, ku aina ne löytää mut. Ja Juha Vuorista lainaten:"Mä mietin, onko muhun asennettu synnytyslaitoksella joku vitun kusipäämagneetti, sillä aina se kaupungin ainoa sekopää etsii juuri mut käsiinsä, vaikka makaisin eristyssellissä." - Juha Vuorinen, Juoppohullun päiväkirja osa 2, Tolppa-apina.

Keikka oli hyvä ja valitettavasti se oli vähän liian nopeesti ohi. Sit siin Sun täytyy ja Liekeissä biisien aikana jotkut muijat kiipes siihen lavan reunalle aitaa vasten ja hillu siinä ja työnsi mut jonnekki puskaan siit mun paikalta. Käsissä on vaan naarmuja, ku se kaide raapi mua, ku yritin pitää kiinni paikastani. Sit siin mun vieressä joku ällöttäväinen ämmä kaato jonkun lasin missä oli juomaa ja se juoma valu sit sinne lavalle ja Brädi katto mua sillee:" O_o " sit mä olin siin silleen:" o_O en ollu mä " ilmeel ja sit se katto sitä muijaa ja laitto sormen suunsa eteen ja yritti muka kuivatella sitä juomaa siitä lavalta, silleen, et heilutti kättään siinä silleen :'D Ihana<3

Kaikki tai siis ainaki melkeen kaikki kyyläs mua sillee:" -.-' ja >:( ja :'D ja O_o ", et sori vaan. Joo, oon erilainen, but I like my style, close your eyes and stop that crying, bitches.

Mutta asiaan palaten, Cheek ei taaskaan tuottanu pettymystä, mut hei, kaikki mitä se tekee onki Big dog style ;D

_ArkiPäivänVaras_


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.