IRC-Galleria

ArkiPäivänVaras

ArkiPäivänVaras

Searching the best? Sorry, you're late, he is already mine

BePop @ KajaaniSunnuntai 17.05.2009 22:49

16.5.2009

Eka peruin aamupäiväst jo koko lähdön, mut sit tuli onneks päiväl katumus ja päätettiin sittenki lähtee Kajaaniin Papun kans.

Mutjoo, lähettiin ja oltiin aika heti yhentoist jälkeen BePopis. Ei ne siellä edes papereita kysyny! Mul on aina kysytty joka paikas. Tuol vaan portsari hymyili ja kuitenki näytin paperit. Ois varmaan ollu ihan sama, jos oisin näyttäny kirjastokorttia sille. Sit liputki oli seittemän euroo vaikka niiden piti olla kympin ja sit sillä jollain Fun Cardilla sen seittemän. Oli kyllä kummallinen mesta siinä mielessä.

Sit Paulan kans käytiin vessas, sit kierreltiin ja sen jälkeen etittiin se esiintymis"lava" valmiiks. Jäätiin siihen norkoo sitten ja juteltiin kaikkee. Sit meijän viereen tuli muutamia erittäin ärsyttäviä muijia. Jotain ne siinä vammailli. Oltiin Paulan kans ihan puristuksissa siin ja sit ne ämmät vaan tanssi ja heilu ja kilju siinä. Sit koko ajan tätä:"Mä käyn hakee sille ja mulle ja tolle ja mulle ja mulle ja sulle juomista, pitäkää paikkaa!"- meininkiä. Jossain vaihees se joka oli mun vieres valitti jotain sen vieressä olevalle kaverilleen ja sit tää kaveri rupes mulle lässyttää, et:"älkää viittikö töniä, ku meijän juomat läikkyy". Mä oli siin silleen:"täällä ei oo kyl kukaan töniny", näytti hyvin myrkyllisiltä kaikki ne ämmät sen jälkeen. Ite ne tais olla jo sen verran kännissä, että koko kööri heilu, ku heinäseipäät. Sit ne siin hillu ja yritti saada meijät pois siit eturivistä. Tais joku niistä kaataa juomatki päälleen ja sitä rataa. Ja kyllähän jonkun niistä piti loistaa kaikkitietävyydellään ja päteä kuuluttamalla, että:"Cheek esiintyy aina puol yheltä". Ööh... Ei todellakaan läheskään aina eikä siis tälläkään keikalla.

Sit Luoma tuli laittaa vempeleet kuntoon ja soittaa musiikkia, heinäseipäät villiinty ja jes. Muijat kyyläs aina sillon tällön meit, mikäs siinä itsehän he ovatkin kaikkien yläpuolella. Siinä saatiin sit viel venailla jonkun aikaa ja vittu, et oli kuuma jo siinä vaihees!

Sitten kohta lavalle juoksi kaksi suorastaan aivan ihanaa miestä mikit kourassa! Petyin tosin, kun ei TS taaskaan ollu messissä.
Niil oli muistaakseni uus alotusbiisikin.
Ja sitten olikohan pojat kerenny vetää kaks biisiä, niin joku tsydeemi sano sopimuksen irti. Jarppa ja Brädi väitti, et meni sähköt (kaikki lamput yms. oli kyl pääl O_o) ja Luomalainen vaan naureskeli ja höpötteli jotain pöytänsä takaa. Mikit ei toiminu ja jotain muutaki häikkää tais olla. Oli jotenki aika hauska tilanne. Sit Jarppa jo kyseli, et pitäiskö keikka peruu ja Brädäri vanno, et sähköjen meneminen(?) ei todellakaan oikeesti kuulu esitykseen. Sit Jarppa siin päätti saada jotain keksittyy ja siinä se sit laulatti Jos mä oisin sä-biisin kertsin meillä ja samal sit Brädäri yritti kattoo, et onks joku johto menny paskaks siin aidan ees lattial. Poikia vaan tais hymyilyttää tilanne. Samma här tosin.
Siin ne sit sai sähkönsä takas ja päästiin jatkaa. Jareki löi mua vahingos kahesti käteen, sattu btw. Sit nää heinäseipäät, omglolwtfloloikeestilolomglol, tarttu IHAN koko ajan Brädärin ja Cheekityksen käsiin, paitaan, rintakehään ja housuihin kiinni! Jotenki mua hävetti niiden kännisten harakoiden puolesta. Oikeesti, siin eturivis oli ne viis(?) ämmää ja sit mä ja Papu, Papun vieres pylväs jonka takana toinen eturivin puolikas, jossa jengi osas käyttäytyy HYVIN! Sit, ku nää seipäät tarttu Jarpan käteen, nii ei ne enää päästäny irti. Siinä sitten se aina yritti hienovarasesti irrottaa niiden ääliöiden kädet itestään. Sit jossain vaihees Brädäri oli selkä niihin muijiin päin, niin niillähän kilahti. Ne kaikki ämmät otti kiinni Brädin vyötäröltä ja veti sen siihen aidalle väkisin! Oikeesti, siin ois voinu käydä huonosti. Sit Brädäri siin, ku musa loppu niin sano jotain:"voisittekste päästää nyt jo irti? Päästäkäs nyt irti" ja sit sen jälkeen se kipitti sinne älykkäiden ihmisten puolelle ja sano, et:"ei tonne uskalla mennä!", niin totta! Eipä herrat sitten paljon siinä meijän ees pyöriny, ku ne muijat ihan hela keikan ajan yritti kaikin voimin tarttua poikiin kiinni ja lääppiä niitä ja voi marakatin munat sentään.
Koskaan en oo yhtä noloo possee nähny ja toivottavasti en enää ikinä nääkkään.
Joo, no se mun vieres oleva muija tarttu aina Jarpan käteen, niin työnsin sen käden sit pariinki kertaan sinne minne se kuuluki.
Uudet biisit toimi älyttömän hyvin! Olin ihan fiiliksis huolimatta niistä hulluista nipottajista. Ne seipäät tais muuten tiputtaa parikin lasia sinne lavan lattialle.
Jajoo, sit siin, ku tapani mukaan heilutin kättäni siin keikan ajan, niin aina, ku Jare käveli sit ohi, niin vedin käden pois, etten vahingos osu siihen. Ekal kerral se katto mua silleen" o_Ô ", sit tokal kerral se oli silleen:" O_O ", ja sit sen ilme muuttu heti sellaseks:" :DD " ja se heilautti kättäänki silleen nevermind-tyyliin.

Mutjoo, muuten oli mahtava keikka ja olisin taatusti katunu, jos oisin missanu sen!
Ja valaiskaamme vielä, että olisin jääny keikalta pois siks, ku mul oli totaalisesti ääni lähteny jo edellisenä iltana baarissa ja nenäki oli tukossa. Tosin ihmettelen, että kertseissä sitä ääntä kuitenki lähti, tosin se oli varmaan jotain sanoinkuvaamattoman järkyttävän kuulosta. Toivottavasti seipäät kuuroutu sen takia :)

_ArkiPäivänVaras_

Ps. Sit Eksä tiedä kuka mä luulen olevani- biisin aikaan Jarppa meni sen mun vieres olevan bimbon eteen ja laulo yleisön messis:"sä oot niin täynnä itseäs"! Kyllä repesin, koska herra osu niin oikeeseen, vaikkei sitä varmaan niin tarkottanutkaan. Tää bimbohan suorastaan sai orgasmin sen takia, että Cheek huomioi sen parin sekunnin ajan.
Pps. Sit mul oli illan aikana kamera kädessä ja jätkät sit käski alkaa taputtaa, niin mä taputin se kamera kädessä ja se kamera kolahti jotenki pahasti mun vasemman käden peukaloon ja nyt siinä on mustelma :<
Ppps. Mul on mahas/rintakehäski vitun kipee mustelma :<
Pppps. Kädetki on mustelmilla :<
Ppppps. Ja Cosmo puri mua tänään huuleen ja huuli turpos :<
Pppppps. "Uusi päivä alkaa, Liiga kaupungista karkaa, heippa vaan ja soitellaan" <3__<3

"Mikään ei saa mua luovuttaan,
et voi mua satuttaa,
et voi pilata mun fiilistä millään.
Mul on kaikki hyvin tänään" - Cheek<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.