IRC-Galleria

ArtificialHeart

ArtificialHeart

Uus levy on kuunneltavissa Spotifyssä! Nyt niitä biisejä jakoon!! :) Tänään muuten Porin Montussa nostamassa aitoa Karhua w/ COC ...

! Muutama ilmoitusluontoinen asia !Perjantai 25.11.2011 19:03

Terve kaikki AH:n kuuntelijat ja blogin lukijat! <emo>

★ ★ ★ ★ ★

Ensimmäiseksi haluamme ilmoittaa, että 6.1.2012 Helsingin NOSTURIN keikan liput ovat tulleet myyntiin tikettiin! Kyseessä on siis tapahtuma nimeltä CIRCLEFEST 2012 @ Nosturi ! Jossa soittaa toinen toistaan kovempia artisteja: ONE MORNING LEFT, TRACEDAWN, ARTIFICIAL HEART, MEKANISM, DROP THE PILOT yms. Lipun hinta kustantaa 15€, ja omasi pääset tilaamaan täältä: http://www.tiketti.fi/tapahtuma/13825 ! <rock> Osta omasi hyvissä ajoin, ettei vain lopu kesken! ;)

EV13825_1_220x440.jpg

Tapahtuma on ikärajaton, mutta puitteisiin kuuluu rajattu anniskelualue, niin kuin pitääkin!

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/128138290625342/

★ ★ ★ ★ ★

SEURAAVA ILMOITUS koskee kaikkia suomalaisia metal/metalcore/hardcore/rock/pop/punk yhtyeitä, joita kiinnostaa heittää keikkaa MEIDÄN kanssa Helsingissä, Bar Bäkkärissä ensi talven aikana! Jos/Kun sinut valitaan keikalle meidän kanssa, ja vedät keikkasi mallikkaasti ja hyvin, sekä teet vaikutuksen paikalla olevaan arvovaltaiseen tuomaristoon, on SINULLA myös mahdollisuus päästä soittamaan meidän ja monen muun artistin kanssa ensi vuoden KIVENLAHTI ROCK 2012 festareille !!!

Now how fucking cool is that??! Kaikki halukkaat siis ilmottautumaan seuraavalla sivulla: http://kivenlahtirock.com/11/bandiskaba2012 !

Jos tutuillasi/kavereillasi on bändi, niin on vähintäänkin suositeltavaa, että kerrot tästä heille eteenpäin! ;) Nyt halutaan Suomen parhaat ja lupaavimmat bändit lavalle AH:n kanssa!

2349_im1.jpg

★ ★ ★ ★ ★

VIIMEISENÄ, mutta ei suinkaan vähäisimpänä asiana haluaisimme muistuttaa kaikki fanejamme ja kuuntelijoitamme, että tämän vuoden Finnish Metal Awards - äänestykset ovat käynnissä!

Artificial Heartia ja meidän viimeisintä EP:tä Broken Bones & Buried Dreams saa ja PITÄÄKIN äänestää kategoriassa "Demo/Omakustanne" - levy!!! <rock> :;)

ÄÄNESTÄMÄÄN pääset osoitteessa: http://www.imperiumi.net/index.php?act=fma , äänestys aikaa on vuoden loppuun asti! Tästäkin asiasta on suotavaa kertoa kavereille eteenpäin, jotta saamme mahdollisimman paljon ääniä ja vitun hienon FMA 2011 - pystin treenikämpille motivoimaan meitä säveltämään entistäkin kovempia ja tykimpiä ralleja teidän kuultavaksi...

★ ★ ★ ★ ★

Kiitos kaikille lukijoille ja meidän musiikin kuuntelijoille!
Keep spreading the word about us! Vielä on paljon tulossa... ;)

Terveisin,

AH. <3

★ ★ ★ ★ ★

PS. TYKÄTKÄÄ meidän FB:stä!! -> http://www.facebook.com/artificialheartofficial <- ! &lt;rock&gt;

Hyvää viikonloppua kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.