IRC-Galleria

Avina

Avina

on tai ei ole tai ehkä on tai on olemati

PloppppsPerjantai 28.09.2007 02:07

Tää tapaus NIIIN jättää koht lukion tähä paikkaha.

Nimi: Alina
Sijainti: TOTAALISEN KUJALLA.

LAILATILAA! Koht oikeest pimenee vintti iha lopullisest. Ihan kamala päev. Nukkusin aamust pommihi ja menin iha sekasi kouluhu ja melkei ajosi kolari matkal ja sit olin iha tööt tööt ja piupau. Sit oli joku koekki, ja men kaik vähä ohitte ja silti raapusti kymmene sivuu jotai hörhöä Myyrälle. En ees muista, et olik sil tänään se hieno vihree madonkeräilijäliivi. Niin sekasin olin.

Koko päivän kokee jälkee lukenu tota typerää fysiikkaa. Koko kirjan oon lukenu lävitte ja tehny kaikki alleviivaukset ja kaikki. Ja sit otin toin tehtävämonisteen kätöseen ja KAPPAS PÄRSKELE! En osannu ainuttakaa tehtävää. Tuli jotenki hirmu fiksu ja kätevä olo. Mitä tästä opimme? Emme jatkossa lue koulukirjoja.
Hajotkaa niihi fysiikantehtäviinne, saakele soikko.

Emmää hei. Ei oo kivaa. Leikitää jotai muut leikkii, ko tämmösii tylsii, et luetaa jotai kaavoi, eikä ymmärret. Puhellaa vaik jotai syvällisii ja mukavii. Tai hengataa ja jotai. Mut ei lueta fysiikkaa, jos ei ymmärretä siit mitään, eihä?

ps. Näin kamalaa unta, hyi olkoo! Siin oli kaikkia ihan vääriä ihmisiä, joitte ei kuulu mun unissa hengata. Ja ne oli tosi ilkeitä. Ei ollu kivaa. Ilkeys ei oo kivaa. Ei tartte tulla mun unii, jos meinaa ilkeillä, nii!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.