IRC-Galleria

tehtävän anto :Perjantai 10.02.2006 17:59

Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka
haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.:)


1. jos mä öisin herään mun on pakko tarkastaa onko mun äiti viellä elossa.

2. Jos mä kuulen jonkun uuden hyvän biisin mun on pakko ottaa joka kohdan sanat selville ja leikkiä niinku mä oisin muka hyväki laulaja. lisäks radion on kyseisestä syystä pakko olla päällä yön yli.

3. muut kirjautuu galleriaan. mä sisäydyn galleriaan. Lisäks ku kirjotan gallerian osotetta mun on pakko kirjottaa se kokonaisuudessaan vaikka vähemmälläki pääsis koska mun on pakko todistaa porukoille miten nopee mä oon kirjottaa.

4. en voi heittää vanhoja kamoja pois koska pelkään et sit myöhemmin ku oon 100 nii en muuten enää muista asioita jotka liittyy niihin.

5. jostain syystä mulla on hyllyt täynnä ylä asteen kirjoja jotka ois pitäny palauttaa joskus 7 lopussa. siel on esimerkiks 3 samallaista kemian tehtävä kirjaa. ja muutama äikän kirja ja tuntematon sotilas jonka mä lainasin koulusta ja valehtelin lukeneeni ja palauttaneeni ja Anttila ihmetteli et mihin se on voinu kadota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.