IRC-Galleria

Tehtävä:
1. Listaa kymmenen biisiä, jotka ovat sinulle "legendaarisia." Biisit voivat liittyä esimerkiksi hyviin/huonoihin muistoihin tai ne ovat yksinkertaisesti ikimuistoisia.
2. Kirjoita jokaisen biisin kohdalle lyhyt selitys miksi ne ovat legendaarisia juuri sinulle.

Biisit:

1. Iron Maiden - The Trooper
- Yksi niistä biiseistä mitä oli velipuolen kopioidulla c-kasetilla "Live after death". Tätä sitte kuunneltiin nuorempana ja kovaa oli. Nyttemmin hinkattu melekeen joka bänditreeneis..

2. AC/DC - TNT
- Yks ekoja biisejä mitä kuulin tältä bändiltä ku kaveri soitti. Taitaapi olla myös THPS 4:sen soundtrackilla.

3. Darude - Sandstorm
- Täähä oli se hitti sieltä takavuosilta. Tottakai legendaarinen.

4. Judas Priest - Painkiller
- Sama juttu ku ykköses. Tuli sitte ostettua myöskin kyseinen levy joskus. Jösses, 90-luvun kovimpia hevilevyjä. Hakkasin joskus sormeeni rakon, kun kuuntelin tätä levyä.

5. Dr. Bombay - Calcutta (Taxi, Taxi, Taxi)
- Hits for kids 3! Ekoja levyjä mitä ostin silloon ku sain oman cd-soittimen. Ja tää oli kyl parhaita biisejä siltä levyltä.

6. Children Of Bodom - Towards dead end
- Rippasin semmosen poltetun levyn tutulta koneelle eikä ollu sitte mitään hajua mitä ne biisit oli siinä. Tämäpä iski sitten lujaa ja joskus sitten kuuntelin jonku tyypin nettiradiota ja tämä tuli sieltä. Kysyin heti notta mikä oli biisi ja niihän se sitte selvis =)

7. Fool's Garden - Lemon Tree
- Tästä oli smurffiversioki! Mukava fiilistelybiisi. Tosin aloin inhota tätä sen jälkeen kun yritin soittaa bassolla (yllättävän hankala, siis nuoteista joita en harjaantuneesti lue).

8. Dimmu Borgir - Puritania
- Tästä se bm:n kuuntelu lähti. Olisin voinu pistää myös Mourning Palacen, mutta tämä on erilainen. Hyvin yksinkertanen ja raaka. Ihmettelin kuinka tämmöstä musiikkia voikaan olla..

9. Nightwish - Dark Chest Of Wonders
- Tästä biisistä lähti Nightwishin kuuntelu (no olin mä nyt varmaan jotain ennemminki kuullu), tämä on siis Once-levyn eka biisi. Aluksi taisin vähä ihmetellä että ompa ihmeellistä musaa ja paskat sanat..

10. Black Sabbath - Paranoid
- ..tätä ei varmaan tarvitse edes selittää?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.