IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

aaaaaaaaaaaaaaaaaa first world problemsTiistai 10.04.2012 01:49

OMG+WTF.jpg

tuun tekee teille synnintunnustuksen! en oo mikää kauhee shoppailija ja kirjotan mun kaikki tulot ja menot mun vihreeseen Clasun tilivihkoon eli oon aika säntillinen, mut AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! nyt hairahdin ja totaalisesti!!!
mulla meni just kuuskymppiä kiinalaisiin nettikauppoihin!!! ei ei ei en saa enää mennä sellasiin synnin pesiin!!!! KAUHEE morkkis tästä tuhlaamisesta varsinki nyt ku raha ei kasva enää puussa eikä pensaassa... ja siis. eihän ne oo eettisesti eikä ekologisesti niinku MISTÄÄN KOTOSIN! ja silti meikä pikku ääliö shoppaa silmät leimuten... voi voi!
ja AI NII, aamulla meni kakskymppiä Asokselle! oh glory...
mut huomenna on palkkapäivä ^____________________^ ehkä tää fiilis sit helpottaa!!! paitsi et pitää ostaa Ilosaareen libbu. mut sit loppuu tän akan tuhlaaminen!

ei oo päätä eikä häntää tässä kirjotuksessa, mutta EI HAITTAA! mulla on huomenna töitä, mikä on ihanaa, koska siitä saa massia! se ei ole ihanaa että meen sinne viimeistään kuudeks. mut ku nää nettishoppailut valvotti mua... aaaaaaa MORKKIS, morkkis morkkis... ei oo ikinä ollu ees baari-illan kortinhöyläilyn jälkee tällanen olo! (paitsi sillon ku hukkasin vahingossa viidenkympin setelin Kharmassa... ja siis OIKEESTI hukkasin, ei "hävinny" XD ylläri et sitä ei löytyny. kiva jolleki joka sen huomas! D:)

nyt loppuu tää randomius!! ja jos joku luulee et oon pienissä sievissä niin en! tällasta huutomerkkien väärinkäyttöä aiheuttaa vain väsymys ja HIRVEE MORKKIS!!! XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.