IRC-Galleria

BabaBom

BabaBom

^ ElektroMagneettiVäinämöinen ^ ...☺☺☻´ { www.halfSatori.com | www.atMatrix.com }

Argh... koodiaTorstai 21.02.2008 23:36

Iänajan takaa eräs vanha asiakas tarvitsee joskus väkräämääni verkkokauppaan uuden maksuliikennekäytävän suoria luottokorttimaksuja varten... Periaatteessa pitäis olla helppoa.

Mutta aivoradat ovat näemmä päässeet valahtamaan uusille uomille. Palveluntarjoajan laatimien speksien tavaaminen kun ei onnistu sitten kirveelläkään, saati sitten niiden pohjalta ohjelmointi. Olioiden silmukka, tuntematon muuttuja, tupenrapinat. Huu...

Voin tarvittaesa esittää lonkalta vertailevan esitelmän Patanjalin, Buddhan ja Sankaran samadhi-käsitysten psykologisista nyansseista ja niihin johtavista meditaatiokeinoista. Tai kääntää suomeksi sivukaupalla tuimaa bengalinkielistä filosofiaa. Aivot eivät ole siis vielä lahonneet.

Mutta tämä puuha ei nyt ota onnistuakseen, ei sitten kirveelläkään. Pitänee nukkua yön yli ja tutkia huomenissa asiaa uudelleen. Ehkä tämä oli niitä asioita, joista suoriutumiseen silloin joskus tarvittiin välipalaksi 2 litran Mountain Dew ja puoli kiloa sokeripitoista einestä?

En vielä tiedä mitä täsmälleen tulen Suomessa budjetinehostusoperaationi puitteissa puuhaamaan, mutta en varmasti ainakaan väännä kenellekään rivin vertaa koodia. Imee aivomehut paremmasta käytöstä. En suostu. Jos vaikka hoitaisin kukkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.