IRC-Galleria

BabaBom

BabaBom

^ ElektroMagneettiVäinämöinen ^ ...☺☺☻´ { www.halfSatori.com | www.atMatrix.com }
No niin, nyt on sitten saatu sähköt paikalleen ja nettikin näyttäis jotenkin toimivan. Saas nähdä jäänkö tähän asumaan, ilmeisesti tänne ei verkko kanna niin hyvin josta johtuen pätkii yhteydet vähän turhan pitkälti. Ja naapurit ovat turhan meluisia.

Huoneessani asuu gekko, joka tekee iskujaan kommandon raivolla. "Sklap" kuuluu aina ötökän kohdatessa kohtalonsa. Säpsäyttelee mukavasti hereille öisin. No, tekee työtään tehokkaasti. Ja vielä sisäsiistikin, toisin kuin päälleni ulostanut edellisen talon gekko; sievästi oli vääntänyt kikkareensa juuri siihen ulos menevään roskakasaan.

Tänne toissailtana ängenneen hiirulaisen kanssa leikittiin viime yönä kissaa ja hiirtä useampaan otteeseen. Tänään aamulla sain sen vihdoin juoksemaan oikeaan suuntaan ja talolta pois bambukeppini rytmikkäällä säestyksellä.

Joku kuukausi takaperin kävelin pimeää tietä. Yhtäkkiä jalkaani iski valtava polte; kuin olisi tulisen hiilen päälle astunut. Hätkähdin siitä ensin turvallisen matkan päähän ja palasin katsomaan, muttei sieltä mitään löytynyt. Päädyttiin siihen johtopäätökseen, että kyseessä oli todennäköisesti ollut myrkyllinen piikki eräästä näistä alueen pusikoista. Jomotteli jonkun aikaa.

Mutta tänään selvisi asian todellinen laita. Kävin vielä vanhasta talosta hakemassa pöytäni, ja sähköt olivat silloin poissa. Eli pimeässä talossa fikkarin kanssa. Ja sama polte iski taas jalkaan. Lattiaa syynättyäni sieltä löytyikin vähän matkan päästä viisisenttinen skorpioni. Ensimmäinen täällä livenä näkemäni. Hänelle ei enää armoa jaettu.

Joko vastustuskykyni on huomattava, tai sitten kyseessä oli huomattavasti vähempimyrkyllinen laji. Valtaosahan niistä ei ihmiselle hengenvaarallisia ole, vaikka legendat ovat monet. No, nytpä tiedän mikä iski kun seuraavan kerran jalkaa vihloo... Toivottavasti ei tavaksi tule.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.