IRC-Galleria

Banda

Banda

Music is essential for my life

Joka keskiviikko kolahtaaKeskiviikko 08.04.2009 18:39

Aamulla oli mukava herätä p*skan löyhkään. Lainahauvavauva Risu oli tehny kunnon lössöläjät olkkariin ja ravannu sitte sen päältä ja ympäri kämppää x___x Eipä se kuitenkaan niin hirveetä ollu vaikka teki mieli oksentaa ku vahingossa sitä lemua hengitti nenän kautta. Pesin sitte lattiat ja annoin ruokaa. Hetken päästä se rupee ravaamaan eteisen ja mun välillä ja lähdin Risun kanssa sitten tunnin aamulenkille, josta vasta puolessa välissä neiti kävi kakkimassa. Hidas koira.. Ei varmaan muuten olis yöllä tehny mitään jos se olis tajunnu käydä sillon tarpeillaan ku käytiin lenkillä viel ennen nukkumaanmenoa. Toivottavasti se pian sen tajuu.. :D
Menin sitte uudestaan nukkumaan ku väskätti niin, ja kun parin tunnin päästä heräsin, kävin kämpän läpi eikä missään ollut mitään tuhoa/sotkua. Hieno tyttö!
Käytiin sitten taas pitkällä lenkillä ja lopuksi koirapuistoon, jossa ei kuitenkaan ollut ketään leikkikaveria, viskoin sille sitten hanskaa jonka Risu sitten tiputti ojaan. Voih.
Risu tuli vähän mutaseksi reissulla joten suihkuun neiti sitten joutu, nyt se sentään tulee jo aika ensimmäisistä kehotuksista suihkun puolelle. Vissiin on tajunnu ettei sieltä vessasta pääse pois ennenku on turkki puhdas. Ja tälläkertaa se ravisteli turkin vessassa sentään ennen suihkuunmenoa, ku aikasemmilla kerroilla ravistellu eteisessä.. Uh.
Kuivasin koiran ja menin itse suihkuun. Kun tuun pois 20 min päästä, nään mun siteitä pitkin poikin olohuonetta(vaan yhtä oltiin onneksi vaan maisteltu) ja mun villasukka melkein puoliks syötynä. Pelästyin, että Risu olis syöny kokonaan mun toisen villasukan, mut onneks löysin sen. Siivosin ja täytin Risulle hankkimani aktivointipallon jolla se sitten leikki sillävälin ku sain rauhassua rasvattua itteni. Sitten tein ittelleni pari leipää ja tulin koneelle syömään ne ja lukemaan Aku Ankkaa<3 Vielä kolme lehteä tulossa tästä "näytepaketista". Nannaa<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.