IRC-Galleria

Oksentaminen linja-autossa maksaa 100e. Tämän huomasimme perjantaina lallikselle mentäessä. Itselläni ei tästä silleen kokemusta ole, paitsi joskus 4 tai 5v ökäsin linkkariin, mut ei me kai maksettu mitää. Iskä pyyhki sen kaulahuiviinsa (hyi).
Mutta mitäs sanotte tästä:
Hei ihmiset ja tervetuloa tänne ökälinkkariin. Minä olen teidän matkaemäntänne ja teillä kaikilla on siellä penkissä sellainen punainen nappi, että jos on joku hätä, niin siitä sitten painatte niin minä tulen katsomaan.
No palveluista sitten sen verran että takana on wc, jos tulee tarve sinne mennä. Tästä edestä voi hakea vaikkapa Hesarin ja sitten minä toin lapsille kotoa vanhoja Jalluja. Niistä voi katsella kuvia jos ei vielä osaa/enää näe lukea. Auton takaosassa teitä palvelee Heikki. Heilutas nyt, että me nähdään sut! Heikki on tosissaan käsistään kätevä mies ja pyöräyttää teille paukut tai vaikka lihapiirakat käden käänteessä. Se ymmärtää suomea kun puhutte HI-TAAS-TI!
No sitten sanottakoon, että kuskimme on erittäin pätevä mies, ja kyyti ei ole kovin hurjaa, että keneltäkään ei pitäisi tulla paskat housuihin. Jos näin kuitenkin pääsee käymään (ja viimekerralla kävikin), perimme siivouksesta ja siihen liittyvistä kärsimyksistä ja traumoista 150e korvauksia. Heijastan piirtoheittimellä nyt tuulilasiin tätä hinnastoa, elikkäs yrjöt 100e, kuset 150e, paskat jo "tulikin" (no hekoheko), mässyt penkillä 50e, röyhtäily 3e/röyhy,räkiminen 20e, kahvi 1e (no mitäs vittua!?), hikka 50snt/HIK!. Ja kiitos "Kotimaisen perinneruokamessujen" -matkan, olemme alkaneet periä hintaa myös pieruista. Eli tuhnu 5e ja äänekäs (äänestä riippuen) 3-6e (penkeissä desibelimittarit, että turha huijata!). Painatte sitten vaan nappia, niin minä tulen rahastamaan.
Ja tähän loppuun vielä pieni mainos, että ensiviikolla kaikki yrjöt -30% ja joka perjantai hikkailu kello 18-22 välisellä ajalla puoleen hintaan. Hyvää matkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.