IRC-Galleria

Belgazathor

Belgazathor

Ajattara - Rauhassa

Kiinalaista horoskooppia...:DLauantai 29.11.2008 11:39

Jänis
Yin merkki (negatiivinen)

Jäniksen tapaa harvoin yksinään. Hän rakastaa seuraa ja viihtyy mitä parhaiten hienoissa piireissä. Viehätysvoimallaan ja sukkeluudellaan hän osaa saada muut viihtymään. Jänis ei kuitenkaan puhu tyhmyyksiä. Useimmilla Jäniksillä on vanhanaikaiset ja perinteiset mielipiteet, hyvä maku ja hienot elämäntavat. Jänis ei ole mikään taistelija ja hän suojelee itseään erittäin kaukonäköisesti ja valppaasti. Hän on hienotunteinen, herkkä, viisas ja lempeä, rauhaa rakastava ja suuren maailman tyyliin käyttäytyvä. On aivan erityinen ilo saada Jänis ystäväkseen. Huolehtivainen, ymmärtäväinen, myötätuntoinen Jänis huolehtii jokaisesta hänen apuaan tarvitsevasta. Jänis on kiinalaisen eläinradan onnellisimpia ja tyytyvisimpi olentoja. Lempeä aurinko nauraa tämän iloisen luonteen sydämessä. Jänis ei tee hyviä kauppoja vain pääsiäisaikaan. Hän on ovela kauppias, joka ei kovinkaan helposti anna pettää itseään. Toisinaan kohtaa kuitenkin myös vanhanaikaisen tai ovelan käppäilijä. Hänen ahkeruutensa on yleisesti tunnettu.
Jänisten joukossa on myös luulosairaita ja itseään muita parempana pitäviä.

Jänis tulee toimeen Sian, Vuohen ja Koiran kanssa. Myös Käärme, Apina ja Hevonen viihtyvät hänen kanssaan. Rotan, Tiikerin ja Kukon kanssa Jäniksellä on varsin vähän yhteistä.

Orson Welles, Curd Jurgens, Marie Antoinette, Martin Luther, Arthur Miller, Harry Belafonte, Kuningatar Viktoria, Friedrich Schiller, Albert Einstein.

Pupujussi on oivallinen isäntä, joka antaa arvoa hyvälle elämälle.

_______________________________________________________________________________

Tuli

Mikäli nämä suorasukaiset seikkailijat ja impulsiiviset hurjimukset oppivat tarkkailemaan ja hillitsemään omaa käytöstään ja kuuntelemaan muiden neuvoja, heissä on kaikki ainekset tulla sankareiksi, voittajiksi, oman alansa huipuiksi. Määrätietoisten mestariemme energisyys ja voimaa huokuva olemus takaavat heille heidän itsekeskeisyydestään ym. sivuseikoista huolimatta lämpimän vastaanoton ja sankan ihailijajoukon lähes kaikkialla, minne he elämän aallonharjoilla ratsastaen tuovat tuulahduksia loistosta ja kunniasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.