IRC-Galleria

Hmm... Oon ihan väsy. Aamulla menin koulun ruokalaan aamiaiselle ekaa kertaa tällä viikolla ja kyllä mä sitten söinkin koko viikon edestä! ;D Puuroa ja leipää. Ja äsken taas söin, eli kanakeittoa ja jälkkäriks köyhiä ritareita, mutta en siltikään oo ähkyssä, kuten yleensä. Ja tuossa syömisten välillähän oli uuvuttava, mutta mukava psykan tunti ja enkkua, eli katottiin vaan yhtä leffaa tuolla luentosalissa. Iso valkokangas ei oo niin kiva ku luulis, siinä menee silmät, ja sitten viel se pimeys... Alkaa automaattisesti väsyttään. Ihan kiva tunnelma silti.

Kohta on pakko lähtee pakkaamaan jotain tärkeimpiä tavaroita (Bodomin levyt!) mukaan, kun lähen tässä tunnin päästä Nivalaa kohti. Ja mitähän siellä? En tiiän viel, toivottavasti tää väsymys vain lähtee, niin saadaan taas Joonaksen kans puhua "filosofisista" asioista :) Eli, tuota noin, jostain sienistä ja tappaja-lampaista yms. Tosi syvällistä siis ;) Muita puheenaiheita on yleensä... No, eipä paljon muuta. Kai me puhutaan aina sienistä. Jossain määrin.

Ihanaa päästä viikonlopuksi kotiin, vaikka ainahan Opistollekin on kiva palata. Joskus. Yleensä kyllä, mutta aina ei. Joskus tekis mieli jäädä kotiin ja ottaa vaikka pari viikkoa lomaa (niinhän mä huomenna otankin, kun lintsaan lauantain koulupäivän, mutta pakko, kun muuten ei pääsis ollenkaan kotiin, ja sinne kyllä haluan)... Saas nähdä mitä taas viikonloppuna tapahtuu, mun käsitys asiasta on kyllä se, ettei tapahdu mitään. Järkevintä on vaan lojua jossain olohuoneen nurkassa ja katella telkkaria, kun sitä en ehdi harrastamaan oikeestaan ollenkaan viikolla. Ja parasta olis, jos Putin kans istuskeltas tylsistymässä jossain, ja yhtäkkiä jompikumpi (luullakseni minä) sanoo jotain todella, todella typerää, kuten...

"Anteeks, saoitsä et sul on rytmi verissä? Tarkottaaks toi ny sitä et mun pitää imee sut kuivii mitä häh?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.