IRC-Galleria

Blizzpie

Blizzpie

Derpedi derp derp?

Selaa blogimerkintöjä

Naiset...Keskiviikko 23.06.2010 19:27

...niitä saa AINA odottaa. Ei ole totta että ruokakaupassa menee yli 3 tuntia hakien perusruoat + juhannus ruoat. Vai pitääkö niitä jokaista helvetin grillipihvi lootaa kattoa suurennuslasin kanssa että onko siellä kaikki pihvit saman kokoisia? Näkyykö matoja ynnä muita öttiäisiä.
Vai onko sittenkin vika minussa? Olenko liiän miesmäinen että vihaan odottaa naisia varsinkin kun kyse on IKEAan menosta, ruokakauppaan menosta tai muuten vain vaateostoksille menosta?
Mutta onneksi meidän perheessä on se isä joka hoitaa ostokset alle tunnissa ja ehtii vaikka mennä näkemään kavereita matkalla kun on niin rauhallista ajaa eikä oo kiire että 20 litraa jäätelöä sulaisi takakontissa...

Mutta miksi ostoksia ei voi hoitaa nopeasti, sujuvasti ja silleen ettei aiheutettais toisille hermoromahduksia tai raivokohtauksia?
Tai ehkä mun pitää ryhtyä kans oman lajini edustajaksi ja nyplätä aina vaateostoksilla jokaista vaatetta testaten onko kangas hyvä, sopivan pehmoinen ettei raavi mun ihoa pilalle, samoin kuin kyylätä jokaista nuudelipakettia jonka ostan ettei siellä vain ole joukossa kuollutta sammakkoa.
Kuulostaa helvetin hyvältä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.