IRC-Galleria

Blue_Cut

Blue_Cut

Mussa on karismaa.

Risuja!Maanantai 14.01.2008 13:17

Asiakas sniperin palautelaatikkoon:

Risuja Sniperiin sille karaokejuontajalle!

Me tultiin yhden jälkeen oluelle sniperiin, koska ollaan ihan rumia ja vaikka siellä on karaokea puoli kahteen niin se oli jo kerännyt listat pois!

Sit kun menin v*ttuileen sille siitä, lähinnä koska mun mies ei oo antanut mulle viiteen vuoteen vaan pettää mua naapurin Irman kanssa, koska oon niin apina. Niin se sanoi, että lista on täynnä eikä saatu VOLGAA!!!!

Sit se laulo itte ja väitti et se oli toivebiisi, me oltais kännis laulettu 100 kertaa paremmin ja mua v*tutti kun jengi vielä tykkäs ja tanssikin.

Sit kun menin sille mussuttaan, et on sillä otsaa niin se kysyi että kuinka usein MULLA toimii se, että meen vartin yli yheksän rynkyttään citarin ovea kun halun kaljaa!

Siis mä en ees tajunnut, eiks citari aukee niinku kaheksalta, mä en voi tietää koska oon työtön denso, enkä niinku IKINÄ oo hereillä tollon.

Sit se sanoi, että ehkä kannattais tulla aikasemmin baariin ens kerralla, siis iihanku se sille kuuluu, koska tuun baariin, mä väitin tuntevani sen pomon sit, hah, sitä varmaan hirvitti!


Karaokelutkan vastaus Siwan ilmoitustaululla;

Kiitos palautteesta, Helyn soittama illan viimeinen biisi oli muuten juuri sulle.

Se oli kummelin rumat ihmiset.

Ps.
Mee uimaan ukkosella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.