IRC-Galleria

BraveTheJole

BraveTheJole

Prove them wrong and do whatever it takes to have fun

Uusimmat blogimerkinnät

Ainekset
1 kpl Kissa
1 desilitra ruokaöljyä
2 teelusikallista suolaa
2 teelusikallista mustapippuria

Kypsennys
Puulämmitteinen keittäminen ja paistaminen takaavat tasaisen kypsän ja alkuperäistä Afrikkalaisruokalajia parhaiten muistuttavan lopputuloksen.

Annoskoko
Yksi kissa ruokkii hyvinkin kahden aikuisen aterioitsijan pöytäseurueen.

Valmistus
1. Kutsu kissaa kis-kis-kutsulla. Huomaat tämän olevan täyttä ajanhukkaa, koska kissa on välinpitämätön ja luonteeltaan itsekäs olento. Parempi keino on herättää kissan uteliaisuus esim. tuoreilla juorulehdillä. Kun töpöhäntä syventyy roskajournalismiin, shanghaijaa se välittömästi juuttisäkkiin.

2. Eliminoi kissa. Konstit on monet, sanoi mummo jne.

3. Kyni katti perusteellisesti karvastostaan. Varmista että olet suorittanut kohdan 2, ennen kuin käyt tähän vaiheeseen.

4. Poista sisälmykset ja sisäelimet, mieluiten skalpelilla.

5. Fileroi lihat ja keitä n. 40 minuuttia.

6. Paista kaikki jäljelle jäävä, kuten pää, nahat ja sisäelimet.

Tarjoilu
Kissan nahasta saa pekonimaisen tiriseviä herkkuja pääaterian oheen ja niiden avulla annostensa ulkonäköön panostava kokki pystyy lisäämään lautaseensa näyttävyyttä. Hauska vinkki on esim. kissannahan liito-oravaa muistuttavaksi tikkariksi pingottaminen, vaikkapa ohuiden bambunversojen avulla. Huom! Kissan daiju annetaan kunniavieraalle ja se vedetään hampaineen päivineen.

Jos et ole valmis matkustamaan Togoon tahi Beniniin harvinaisen aavikkokissaherkun perässä, kissojahan on maailma täynnänsä myös täällä härmän perukoilla. Syökää silakkaa, sanoi Holkerikin viime taantuman aikaan. Tällä logiikalla ja yltä löytyvillä ohjeilla myös nämä turhat uuninpankoilla makaajat ja kaihinsyömät velkapatot saadaan mainiosti pois kotitalouksien kauppakukkaronpohjia nakertamasta.

Kaikki mukaan talkoisiin ja eikun mäsäyhyttämähän!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.