IRC-Galleria

Gimme a BreakPerjantai 10.10.2008 01:39

Td's Cmmnt: rrää
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Joko sitä saa aikaan ihan normaalia päiväkirjaa?

Yksi päivä syyslomaan, pitänee raahautua vielä kouluun. Eilen ja tänään jäin sohvan pohjalle ja onnistuin katsomaan kahdeksan tuntia päivässä MTV:tä ja kaiken maailman sisustushommia. Aamulla oksetti, päivällä kaamea päänsärky ja illalla kuumetta. Yöt meni vuoronperään täristessä ja paistuessa, nukuin ehkä 10 tuntia jotain puoliunta molempina öinä. Kurkku ja huulet ihan kuivia, ruoka ei mene alas, vähänkin mausteita niin polttaaaaaa..

Heräsin siinä puoli kahdeksan aikoihin, kun porukat alko lähtemään töihin ja näin. Avasin teeveen ja jatkoin sohvalla lököilyä. Alakerran sohvalle pääsyin tosiaan molempina öinä, oma sänky on liian nihkeä ja oma sohva liian möykkyinen. Siitä sitten jonnekin yhteen asti meni television kimpussa ja välillä äidinkielen lukuhommelia jatkaessa ja välillä potteria ja välillä bilsan kokeeseen ja välillä teekuppi kourassa ja koira korvaan tuhnuttamassa. Tylsempää saa hakea.

Ensimmäisenä päivänä menin nokosille, kun kyllästyin televisioon, eikä kestänyt lukea, toisena menin koneelle lukemaan, vaan ottaahan se silmiin. Lopulta loikoilin vain sohvalla yhdeksän-kymmenen tienoille asti televisiota katsoen ja kokeeseen lukien ja kirjoja lukien ja...

Kaksi päivää on ollut tosi paljon aikaa lukea, mutta olen päässyt ehkä puoliväliin. Vielä pitäisi jaksaa kukkua rästiläksyt ja loppu koealue, huominen mahdollinen saksantesti ja näin. Sitten on sentään jo loma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.