IRC-Galleria

Bronkiitti

Bronkiitti

vuidsgfiuhgoguroihgeoghfoidhd

Vitutuksen multihuipennuksen läheisyys.Maanantai 09.11.2009 23:13

Saavuinpahan ilokseni kotiin kun ajattelin pääseväni nukkumaan tässä tunnin kahden sisällä puoli ysin paikkeilla. Kunnes kävelin sisälle ja huomasin mainoksia eteisen tuolilla. Ajattelin että mainosten joukossa olisi jotain jopa vähän kiinnostavaa kunnes törmäsin mainokseen, jossa luki: "Joulukoristeet & Fengshui". Seurasi pieni naurunremakka, jonka tosin yksin aiheutin. Meni hetki kun selasin mainosta ja tunsin järjettömän voiman sisälläni kasvavan, ei jumalauta! SEHÄN ON JOULUMAINOS, JOKA TULI EILEN, 8.11! Selasin läpi ja miettisin kuinkahan kauan tarjoukset ovat voimassa. Huvittuneena ja vittuuntuneena huomasin, että heti kannesta seuraavalla sivulla oli tarjous, Amaryllis 5,90,- 3kpl/pkt max. 2 kimppua/asiakas. Katsoin tarjouksen alapuolelle ja huomasin ilokseni, että tarjous on voimassa 7.11 asti! Kuinkakohan helvetissä Hemtex on ajatellut, että jos ostaa esim. 7.11 amaryllis kimpun josta kuulee 8.11 kun tarjous on jo ohi, aikoo vielä pitää sen hyvänkuntoisena peräti JOULUAATTOON SAAKKA.

Eikä siinä vielä kaikki, jouluaattohan on 24.12. noh, viime vuonna ensimmäinen joulumainos tuli joulukuun alussa. Tänä vuonna 7.11. Hetkinen, jouluunhan on vielä peräti 45 päivää (tästä päivästä). Tulipahan mieleen, koska ensi vuonna tulee ensimmäien joulumainos? 15.10? 10 vuoden päästä joulua siirretään 24.11. 20 vuoden päästä on joulu jo lokakuussa ja ensimmäinen joulumainos tulee tammikuun ensimmäisellä viikolla. Kun ihmiset vasta alkaa selviämään ilotulitteiden aiheuttamista vammoista, karmeasta humalasta ja illalla naapurin martan kanssa tappelusta.

Eikös nämä mainokset ole hienoja?

Ajateltuani mainoksia pidemmälle, huomasin ja muistin, että (muistaakseni) 25.12 tuli viime vuonna ensimmäinen rakettimainos. Koska tänä vuonna? 1.12? Sehän on joulukuun eka päivä, eli sillon voidaan pistää liikkeelle mainokset eikä ole enää kuin 31 päivää uuteen vuoteen! Hyvänen aika, ei ihme jos ihmiset masentuvat kun joulumainoksia tungetaan jo marraskuussa postilaatikoihin, raketti mainokset tulevat jouluaatosta seuraavana päivän. Siis ei jumalauta, juuri kun on selvinnyt siitä, kun kakarat ratkuttaa ensin synttäreitään 6kk sitten tuleekin jo joulumainokset, ja alkavat niitä ratkuttaa. Tosin, ipanathan aloittaa aikaisintaan 1.1 pyytää joululahjoja ja viimeistään 2.1.

Onneksi mainoksia ei ikinä tule liikaa. Taidankin tästä lähteä ampumaan posteljoonin. Tai tyydyn vain kiinnittämään postilaatikkoon lapun, jossa lukee: "Ei joulumainoksia ennen 24.12!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.